تهمينه ميلاني در50 سالگي نقاش ميشود
تهمينه ميلاني در ديدار از گنجينه نگارخانه ساربان به همراه عليرضا شجاع نوري و محمد نيکبين عنوان کرد از 50 سالگي نقاشي حرفهاي را آغاز ميکند.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي نگارخانه ساربان، تهيمنه ميلاني، نويسنده و کارگردان سينما پس از ديدار از نگارخانه ساربان گفت: من شيفته نقاشي هستم. حتي مي خواستم نقاشي بخوانم اما معماري قبول شدم. در همه اين سالها نيز نقاشي را پيگيري کردهام و با همين شناخت مي گويم گنجينه نگارخانه ساربان بسيار عالي و حتي بي نظير است.
ميلاني اعلام کرد: عهد ديريني با خود دارم که چند ماه ديگر وقتي به 50 سالگي رسيدم نقاشي را به صورت حرفهاي آغاز کنم. من به همه گونه نقاشي علاقه دارم اما به آثار اکسپرسيونيسم تمايل بيشتري دارم و در آثار ايراني خط نقاشي را ميپسندم.
کارگردان آتش بس گفت: از ديدن آثار استاد زنده ياد فرامرز پيلارام به شوق آمدم. ايشان استاد من بودند. خوشحالم که اکنون آثار ايشان در کنار آثار ديگر بزرگان قرار گرفته . پيشرو و آوانگارد بودن پيلارام در زمانه خود به روشني هويدا شده است.
عليرضا شجاع نوري، ديگر فيلم ساز ايراني نيز گنجينه نگارخانه ساربان را ارزشمند دانست و حضور اين نگارخانه را، بسيار مغتنم ارزيابي نمود: در آثار بزرگان تجسمي ايران لحظه و آني که بايد چشم و دل بيننده را در يک آن بربايد موج مي زند .
شجاع نوري افزود: من يک مصرف کننده در جامعه تجسمي به شمار ميآيم اما همسرم نقاش است و در زمينه مينياتور و نقاشي چيني فعال .
محمد نيک بين، معمار و تهيه کننده سينما که خود نقاشي ميکند، گفت: سبک نقاشي من مختص خودم است اما کمتر براي نقاشي کردن فرصت ميگذارم و حتي يک بار استاد احصايي که چند کارم را ديدند، گفتند چرا بيشتر در اين سبک فعال نميشوم.
گنجينه نگارخانه ساربان که همزمان با افتتاحيه اين نگارخانه از 30 ارديبهشت به نمايش عمومي گذاشته شده است تا پايان خرداد ماه جاري به روي ديوار نگارخانه خواهد بود و علاقه مندان ميتوانند همه روزه از ساعت 4 تا 8 بعدازظهربه نشاني خيابان شهيد بهشتي، چهار راه صابونچي (مهناز) خيابان مهماندوست، پلاک هشت مراجعه کنند.