06-01-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آمار و ارقام جالب توجه جام جهانی 2010
مجله فوتبال پسیون چاپ اسپانیا، محاسباتی را انجام داده و به آمار و ارقام جالب توجهی برای جام جهانی دست یافته است.
سایت گل- مجله فوتبال پسیون اسپانیا آمار و ارقامی را در ویژه نامه جام جهانی اش منتشر ساخته است که جالب توجه به نظر می رسد. آمار و ارقام نتیجه بررسی های کارشناسان این مجله در مورد رقابتهای جام جهانی 2010 است که توجه شما را به این آمار جلب می کنیم:
* انگلستان، با به ثمر رساندن 34 گل در ده مسابقه، تیمی است که بیشترین گلها را در مرحله مقدماتی جام جهانی به ثمر رسانده.
* با توجه به بررسی بلیطهای به فروش رسیده تاکنون، بیشترین بلیطها از ایالات متحده آمریکا خریداری شده و انگلیس در رده دوم قرار دارد.
* نیکلا زیگیچ، بازیکن تیم ملی صربستان با 2.03 سانتی متر،قد بلندترین بازیکن حاضر در این رقابتهاست.
* دیوید جیمز،سنگربان انگلیسی با 39 سال سن، مسن ترین بازیکن حاضر در آفریقای جنوبی است.
* کوائوتموک بلانکو، بازیکن تیم ملی مکزیک با 37 سال سن، مسن ترین بازیکن حاضر در زمین مسابقه (بدون درنظر گرفتن دروازه بان هاست) می باشد.
*تامی اوآر ، بازیکن 18 ساله تیم ملی استرالیا، به عنوان جوان ترین بازیکن حاضر در این رقابتها شناخته می شود.
* اتورهاگل، سرمربی تیم ملی یونان نیز با 71 سال سن، مسن ترین مربی حاضر در آفریقای جنوبی خواهد بود.
* تیم ملی استرالیا نیز با دریافت تنها 1 گل در هشت دیدار مرحله مقدماتی برای راهیابی به افریقای جنوبی، سرسخت ترین خط دفاعی را دارد
* اومبرتو سواسو (شیلی ) و تئوفانیس گکاس (یونان) با به ثمر رساندن ده گل در رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی ، به عنوان برترین گلزنان مرحله مقدماتی این رقابتها شناخته شدند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|