نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پايان پشتيبانى از اينترنت اكسپلورر ۶ در گوگل ريدر

گوگل با اعلام اين كه از ابتداى ماه ژوئن به پشتيبانى از اكسپلورر ۶ در سرويس گوگل ريدر پايان مى دهد، فعاليت ضد اينترنت اين مرورگر ۹ ساله را توسعه داد.به گزارش ايسنا، گوگل ريدر يك سرويس RSS است كه به روز رسانى هاى صفحه يا فيدها را از طريق استانداردهاى RSS يا اتم ارسال مى كند.كاربران گوگل ريدر كه از شمارى مرورگرهاى قديمى از جمله اينترنت اكسپلورر ،۶ فايرفاكس يك و دو، سافارى دو و سه و كروم يك، دو و سه استفاده مى كنند از اول ماه ژوئن براى ارتقاى مرورگرشان به يك نسخه جديدتر اخطار دريافت مى كنند.به گفته يكى از مهندسان تيم ريدر گوگل، اين سرويس يكى از برنامه هاى اينترنتى پيشرفته است و پايان پشتيبانى از مرورگرهاى قديمى به گوگل امكان مى دهد به جاى رفع مشكلات مربوط به اين مرورگرها، به بهبود ريدر بپردازد.طبق اعلام گوگل، امكانات جديد در مرورگرهاى قديمى قابل دسترس نبوده و برخى از امكانات ممكن است در آن ها كار نكنند. گوگل ريدر براى مرورگرهاى قديمى تر موجود است و گوگل قادر نيست به تقاضاى امكانات از طريق اين مرورگرها پاسخ دهد يا نواقص اين مرورگرها را ترميم كند.بر اساس اين گزارش، اينترنت اكسپلورر ،۶ قديمى ترين مرورگر اين فهرست است اما برخى از مرورگرها مانند كروم ۳ نسبتا جديد هستند. جديدترين آمار NetApplications نشان مى دهد كه اين مرورگر هم چنان ۱۷‎/۶ درصد در ميان مرورگرهاى مورد استفاده در ماه آوريل سهم دارد. مايكروسافت پشتيبانى از اين مرورگر را در سرويس پك شماره سه ويندوز اكس پى تا ماه آوريل ۲۰۱۴ ادامه مى دهد اما از كاربران خواسته هرچه سريع تر مرورگرشان را به اينترنت اكسپلورر ۸ ارتقاء دهند.گفتنى است پشتيبانى از اين مرورگر در Google Docs و سايت هاى گوگل از اول ماه دسامبر پايان گرفته و كاربرانى كه با استفاده از اين مرورگر درصدد دسترسى به اين سرويس ها باشند، نمى توانند از قابليت هاى كليدى شان به درستى استفاده كنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید