06-02-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اميرقلعهنويي خبرسازترين چهره فصل نقل و انتقالات؛ از سپاهان به استيل، از استيل تا استقلال
سرمربي قهرمان ليگ سه تيم را به صورت پروپا قرص خواستار خود ميبيند. به نظر شما او به كدام تيم خواهد رفت؟
سايت گل ـ وقتي مربي تيم قهرمان باشيد به طور حتم خواهان زياد خواهي داشت و امير قلعهنويي هم در ليگ ايران چنين شرايطي دارد و او در حال بازي(مذاكره) با دو تيم مطرح ليگ است اما نگاهش به دنبال سومين تيم است تا وضعيتش مشخص شود. او كه بارها پيش از قهرماني ميگفت در سپاهان آرامش دارد و حاضر است قراردادش را با اين تيم تمديد كند. البته به اين كار دست زد اما دنيا پر از حوادث پيشبيني نشده است. او روز گذشته با مديران استيل آذين به گفتوگو نشسته تا نشان بدهد چه مربي انعطافپذيري است.
اما در حالي كه خبر حضور احتمالي او در استيل آذين خيليها را شوكه كرده است، يكي از نزديكان سازمان تربيت بدني، خبر تازهاي را در اختيار خبرنگار گل ميگذارد و عنوان ميكند كه قلعهنويي گزينهاي براي مربيگري استقلال است، سابق بر اين وقتي پاي استقلال در ميان ميآمد امير از ساير پيشنهادات چشمپوشي ميكرد.
در حال حاضر با توجه به اوضاع بغرنج استقلال اميد سازمان تربيت بدني به قلعهنويي است تا با حضور او در اين باشگاه تغييرات جديد مشكلات كمتري را به همراه داشته باشد. گفته ميشود قلعهنويي قول حضور در استقلال را به مسئولان سازمان داده است. اما در اين بازار شايعه هيچ خبري قابل تكيه نيست. جز اينكه بدون شك قلعهنويي ركورد دستمزد مربي در ايران را خواهد شكست. با اين همه خواستگار او بايد هم وقت بخرد و با پيشنهادها بازي كند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|