06-02-2010
|
 |
کاربر فعال 
|
|
سپاسها: : 0
20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مديري: استفاده از تكيه كلامها عمدي نيست
مديري: استفاده از تكيه كلامها عمدي نيست
مهران مديري كار گردان طنز سينما و تلويزيون در نشست نقد و بررسي آثارش با تاكيد بر اين كه در جريان بازي و ساخت شخصيتها هر آدمي با يك فرهنگ و يك جغرافيا خلق ميشود، گفت: در خلق اين شخصيتها تعمدي در كار نيست و هيچ تكيه كلامي فكر شده و با منظور به شخصيتي اضافه نشده است.
به گزارش مهر، در اين نشست كه در حوزه هنري برگزار شد، مديري درباره مجموعههايش گفت: استفاده از تكيه كلام در مجموعههاي من هميشه محل بحث بوده است. در دوراني، يكي از معضلهاي اساسي مملكت سرزبان افتادن اين عبارات بود، اما اينها عمدي نيست. در جريان بازي و ساخت شخصيتها هر آدمي با يك فرهنگ و يك جغرافيا خلق ميشود كه از اين ميان اين حرفها درميآيد. در خلق اين شخصيتها تعمدي در كار نيست . بعضي مواقع در برخورد با بازيگراني كه ميگفتند اگر اين تكيه كلام را بگويم سرزبان ميافتد، برخورد كرده ام.
اين كارگردان در بخش ديگري از صحبتهايش گفت: پيش ميآيد كه در انتخاب بازيگري اشتباه كرده باشم كه اين اشتباه در دو حالت رخ ميدهد؛ يكي اين كه شخصيتي خلق ميكنيم و در متن جواب نميدهد و اگر حذفش كنيم اتفاقي نميافتد و بعد از مدتي آن را حذف ميكنيم. يكي هم اشتباه در انتخاب بازيگر است. من يك بازيگر را با ذهنيت قبلي كه از او دارم، انتخاب ميكنم، اما ميبينم اين آدم در اين مدت از لحاظ روحي يا جسمي خوب نيست. وي درباره تفاوت كار در سينما و تلويزيون گفت: هر كدام از اين رسانهها معايب و مزيتهايي دارند و انتخاب از ميان آنها سخت است، من در تئاتر، سينما و تلويزيون كار ميكنم. در سينما كار از بيرون بشدت حرفهاي به نظر ميرسد اما وقتي وارد ميشوي بشدت غيرحرفهاي است، اما كار در تلويزيون از سينما حرفهايتر است.
مديري خاطرنشان كرد: شخصيتهاي خوب دوستداشتني و پاك خندهدار نيستند. وقتي شخصيت كمدي خلق ميشود كه پر از تضاد و ناهنجاري باشد.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|