نمایش پست تنها
قدیمی 06-02-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دایی: با عقیلی مذاكره كرده‌ام اما قول كاپیتانی نداد‌ه‌ام
مگر می شود بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را با پول قیاس کرد؟

مرجع خبری پرسپولیس : شایعات مختلف درباره بازیكنان مد نظر پرسپولیس برای پیوستن به این تیم و كسب اخبار دقیق در این ارتباط سبب شد دایی در گفت‌وگو با سایت پرسپولیس به این مسائل جواب دهد.

*در حالی كه پس از قهرمانی پرسپولیس هیچ مصاحبه‌ای نداشته‌اید، اخبار و شایعات مختلفی درباره مذاكرات شما با بازیكنان مختلف به گوش می‌رسد.

-شایعات كه همیشه وجود دارد، اما من پس از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی با هیچ خبرنگار و هیچ روزنامه‌ای صحبت نكرده‌ام.

*یكی از روزنامه‌ها خبری منتشر كرده بود مبنی بر مذاكره شما با هادی عقیلی و وعده دادن كاپیتان دومی پرسپولیس به این بازیكن. -من می‌گویم با هیچ روزنامه و خبرنگاری صحبت نكرده‌ام و 90 درصد اخباری كه از قول من منتشر می‌شود تنها گمانه زنی‌های دیگران است. تأیید می‌كنم با هادی عقیلی صحبت كرده‌ام اما درباره كاپیتانی و این قبیل مسائل صحبتی نداشته‌ایم.

*شایعه مطرح شده این بوده كه در قبال دریافت مبلغی كم‌تر از رقم پیشنهادی عقیلی، وی كاپیتان دوم پرسپولیس خواهد شد.

-واقعاً كه بعضی‌ها چه حرف‌های خنده داری می‌زنند. مگر می‌شود بازوبند كاپیتانی پرسپولیس را با پول قیاس كرد؟ همان طور كه گفتم چنین ادعایی از ریشه كذب محض است.

*اگر امكان دارد از وضعیت در بازار نقل و انتقالات صحبت كنید؟

-تمام سعی ما در پرسپولیس این است كه با توجه به بضاعت باشگاه، نسبت به جذب نفرات مورد نظرمان اقدام كنیم. در این راه آقای كاشانی تلاش مضاعفی می‌كنند تا از این بابت مشكلی احساس نشود.

*بنابراین خیال هواداران راحت باشد كه تیم خوبی برای فصل آینده بسته خواهد شد؟

-مطمئن باشید گزینه‌های مد نظرمان را جذب خواهیم كرد و به امید خدا با تیمی پر قدرت وارد رقابت‌های فصل آینده خواهیم شد.