فرخزادی: بعضی ها نمی خواهند هدایتی و کاشانی آشتی کنند
مرجع خبری پرسپولیس : در تمام این چند ماه مجید فرخزادی را در فوتبال ندیدیم اما این دلیل نمیشود كه عضو سابق هیات مدیره پرسپولیس در چارت مدیریتی جدید باشگاه هم جایی نداشته باشد.
خودش البته حاضر نیست در این باره به صراحت حرفی به زبان بیاورد: «دكتر سعیدلو قول داده بود كه هیات مدیره جدید پرسپولیس خرداد ماه معرفی شود. این دیگر به رییس سازمان بستگی دارد كه چه زمانی را انتخاب كند. درباره خودم هم همه چیز به نظر سعیدلو برمیگردد. ما مشاورههایمان را دادهایم و بقیه را اجازه بدهید او اعلام كند.»
و بعد با اشاره به اختلاف هدایتی و كاشانی اینطور میگوید: «آنها هر دو پرسپولیسیاند و در كنار هم میتوانند كمك زیادی به باشگاه بكنند البته بعضیها نمیخواهند این دو نفر به هم نزدیك شوند ولی زمینه فراهم است كه آنها در یك نشست دوستانه اختلافها را كنار بگذارند تا تیر بعضیها به سنگ بخورد.
خود من برنامههایی دارم و به زودی آنها را با هم آشتی میدهم.» فرخزادی در عین حال، احتمال حضور دوباره حسین هدایتی در هیات مدیره پرسپولیس را هم رد نمیكند: «بالاخره در این مورد هم سعیدلو است كه تصمیم میگیرد.» در پایان درباره این ادعای مدیرعامل استقلال كه «سعیدلو به صراحت گفت به استقلال كمك نمیكند»
هم مجید فرخزادی میگوید: «سعیدلو به پرسپولیسیها گفته باید قسمت اعظم هزینههای باشگاه را خودشان تامین كنند. او به هر دو باشگاه گفته كه 60 درصد هزینهها را خودشان باید با درآمدزایی تامین كنند و 40 درصد باقیمانده را سازمان تربیت بدنی كمك میكند. مگر این حرف بدی است؟»