پس از تمدید قرارداد
حیدری: به خاطر هواداران و كاشانی ماندم
خبرگزاری فارس: مدافع پرسپولیس گفت: به خاطر هواداران پرسپولیس و كاشانی، با تیم محبوبم تمدید قرارداد كردم.
به گزارش خبرگزاری فارس، سپهر حیدری پس از تمدید یك ساله قراردادش عنوان كرد: قرارداد من با پرسپولیس، قلبی است و به خاطر علاقهای كه به این تیم و هواداران و همچنین صداقتی كه از آقای كاشانی سراغ دارم، قراردادم را سفید امضا كردم.
وی گفت: دلم میخواست ثابت كنم پوشیدن پیراهن پرافتخار پرسپولیس، تنها وابسته به رقم قرارداد و پول نیست.
حیدری با اشاره به حضور پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا خاطرنشان كرد: با برنامهریزیهایی كه علی دایی و مدیریت باشگاه دارند، از ابتدا استارت كار را برای كسب هر سه جام برمیداریم و مطمئن باشید رسیدن به چنین هدفی، برای این پرسپولیس دور از دسترس نیست.
__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
|