isn - حسين كاظمى هافبك جديد باشگاه استيل آذين تهران پس از توافق با اين تيم و امضاى قرارداد ۲ ساله شرايط و مديريت حرفه اى اين باشگاه را عامل پيوستنش به استيل آذين دانست.وى در گفت و گو با سايت رسمى باشگاه استيل آذين تهران گفت:استيل آذين براى من انتخاب مناسبى بود و شرايط اين تيم باعث شد اين انتخاب را انجام بدهم. مى خواستم در تيمى بازى كنم كه آرامش فكرى و روحى داشته باشم. فكر مى كنم استيل آذين اين شرايط را دارد. معيارهايى كه براى من اهميت داشت در استيل آذين وجود دارد و به همين دليل اين تيم را انتخاب كردم.كاظمى اضافه كرد:من پيشنهادهاى خوبى در اين فصل داشتم. البته نمى خواهم بازارگرمى كنم اما به هر حال بين اين پيشنهادات استيل آذين گزينه مناسبى بود. اميدوارم فصل خوبى در اين تيم داشته باشم و بتوانم براى تيم جديدم مفيد و موثر باشم.هافبك جديد باشگاه استيل آذين در پايان گفت: هدايتى براى موفقيت مجموعه استيل آذين تلاش زيادى انجام داده و آجورلو هم يك مدير ورزشى با سابقه روشن در فوتبال حرفه اى كشور است. با وجود اين شخصيت ها فكر مى كنم كادر مديريت خوبى در استيل آذين شكل گرفته و اين تيم همه عناصر لازم براى موفقيت را در اختيار دارد. چهارشنبه 12 خرداد 1389