نمایش پست تنها
قدیمی 06-02-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اعطای ۲۰ دقیقه مکالمه رایگان ایرانسل به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س)

ایرانسل به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر، ۱۳ خرداد ماه ۸۹، ۲۰ دقیقه مکالمه رایگان داخل شبکه به مشترکان جدید خود هدیه می‌دهد.

به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، ایرانسل به تمامی مشترکینی که حداکثر تا پایان روز سیزدهم خرداد ماه، ثبت‌نام خود را تکمیل کرده، مدارک خود را به ایرانسل ارسال کرده و در همین روز اولین تماس را از سیم کارت خود برقرار کنند، ۲۰ دقیقه مکالمه رایگان هدیه می‌دهد.

مکالمه رایگان ظرف ۴٨ ساعت به حساب سیم‌کارت دائمی مشترکان منظور شده و یا به اعتبار سیم کارت اعتباری آنها افزوده می شود.

علاوه بر این، مشترکین مذکور از یک سیم کارت هدیه، بسته ۲۰ تایی پیام الکترونیک رایگان، ۵ محصول رایگان ویترین و همچنین ۵۰۰ کیلوبایت GPRS رایگان بهره‌مند خواهند شد.

مهلت استفاده از ۲۰ دقیقه مکالمه رایگان، بسته ۲۰ تایی پیام الکترونیک رایگان و ۵۰۰ کیلوبایت GPRS رایگان، حداکثر ۳۰ روز است و تنها شامل تماس‌های داخل شبکه یعنی از خط ایرانسل به ایرانسل می شود.

قیمت سیم‌کارت اعتباری ایرانسل مطابق بهای تخفیفی ویژه معادل ۵٠ هزار ریال است که دارای ٢٠ هزار ریال اعتبار اولیه شامل ٣ درصد مالیات بر ارزش افزوده است.

جزئیات بیشتر از طرح‌ها و تعرفه‌های تشویقی ایرانسل روی سایت اینترنتی این شرکت به نشانی www.Irancell.ir قرار دارد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید