06-03-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مارادونا درهاي تمرين را براي خبرنگاران گشود ؛ خروج آرژانتين از حصر
من روح و جسمم را در اختيار تيم گذاشته ام تا بازيکنانم در بهترين شرايط ممکن به بازي روز 12 ژوئن برابر نيجريه برسند. خوشبختانه همه آنها در اين جهت در حال حرکت هستند

- بعد از گذشت چهار روز از ورود تيم ملي آرژانتين به پرتوريا، ديه گو مارادونا مربي اين تيم سرانجام درهاي اردوي اين تيم را بر روي خبرنگاران گشود.
مارادونا بر خلاف هميشه به موقع در کنفرانس خبري حاضر شد و خيلي سريع دلايل اصرارش مبني بر ايزوله کردن اين تيم و عدم انجام بازيهاي تدارکاتي را براي رسانه ها توضيح داد.
او که تنها تماشاي 30 دقيقه از تمرين روز سه شنبه را براي خبرنگاران آزاد کرد، به آنها يادآوري کرد که از الان تا پايان جام جهاني تعداد دفعاتي که مشابه اين اتفاق در زمان تمرينات آبي پوشان رخ دهد، بسيار نادر خواهد بود.
مارادونا که با اعتماد به نفس کامل حرف مي زد، خيلي آرام و راحت به نظر مي رسيد. او گفت از اينکه اين لحظات را با بازيکنان تيمش سپري مي کند، خوشحال است. «بازيکنان آرژانتين خيلي راحت تمرين مي کنند و نسبت به توانايي هاي خويش اعتقاد کامل پيدا کرده اند.»
مارادونا بدون اينکه وارد جزئيات تکنيکي و تاکتيکي شود، گفت که بيش از اندازه روي روحيه گروه حساب مي کند. «اين موضوع خيلي مهم است و همه بازيکنان هم نشان داده اند که متوجه اين مساله شده اند. مطمئن هستم که جام جهاني خوبي پيش رو خواهيم داشت و شرايط کافي براي رسيدن به اين هدف را هم در اختيار داريم. من روح و جسمم را در اختيار تيم گذاشته ام تا بازيکنانم در بهترين شرايط ممکن به بازي روز 12 ژوئن برابر نيجريه برسند. خوشبختانه همه آنها در اين جهت در حال حرکت هستند. تيم ما متحد است و به توانايي هاي خود ايمان و باور راسخ دارد. من به هر 23 بازيکن تيمم ايمان دارم.»
آرژانتين به دستور مارادونا براي اينکه بيش از اندازه روي اولين بازي خود در اين تورنمنت تمرکز کند، در چهار روز اول حضور خود در آفريقاي جنوبي دور از چشم خبرنگاران کنجکاو تمرين کرد.
ماسچرانو هافبک آرژانتين گفت: «فشار و انتظار بيش از حد اطراف تيم نفس ما را گرفته بود و با توافق ديه گو تصميم گرفتيم تا براي تمرکز هرچه بيشتر تيم را در سکوت کامل تمرين دهيم. ما داريم از تمام وقت خود بهترين استفاده را مي کنيم تا از فشار عصبي موجود در آستانه رقابتها بکاهيم. اين موضوع به هيچ وجه عجيب نيست و تنها براي آمادگي هرچه بيشتر ما خواهد بود.»
آبي پوشان بدين ترتيب اين مقطع از فاصله زماني را در احتياط کامل سپري خواهند کرد. ضمن اينکه بدنسازي مورد نظر مارادونا هم در اين زمان طبق برنامه قبلي پيش خواهد رفت. آرژانتين تنها تيم ملي حاضر در جام جهاني است که در دو هفته آخر مانده به شروع مسابقات در هيچ ديدار تدارکاتي حاضر نمي شود.
مربي بدنساز اين تيم در اين رابطه گفت: «مي خواهيم بازيکنان ما سالم به جام جهاني برسند. آنها 50 تا 60 بازي در طول سال داشته اند و مسلما از ريتم مسابقه دور نيستند.»
مارادونا هنوز چيزي در مورد ترکيب نهايي تيم ملي آرژانتين نگفته و طبق ادعاي او تصميم نهايي در اين رابطه را در چند روز پاياني اتخاذ مي کند.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|