نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پاداش اسپانیا برای قهرمانی در جام جهانی؛ 600 هزار یورو برای هر بازیکن

اسپانیایی ها بیشترین پاداش را برای بازیکنان شان در نظر گرفته اند

سایت گل- به گزارش نشریه مارکا، در صورت قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، به هر یک از بازیکنان این تیم 600 هزار یورو به عنوان پاداش پرداخت خواهد شد.

این بالاترین مبلغی است که به عنوان پاداش قهرمانی در بین 32 تیم شرکت کننده در رقابت ها در نظر گرفته شده است.

البته اسپانیایی ها در صورت رسیدن به یک چهارم نهایی، 60 هزار یورو، نیمه نهایی 90 هزار یورو و فینال 120 هزار یورو دریافت خواهند کرد.

تنها جوایزی که انگلیس و آرژانتین برای قهرمانی تیم شان در نظر گرفته اند، نزدیک به این مبلغ است. آلبی سلسته در صورت قهرمانی به هر بازیکن 510 هزار یورو پاداش خواهد داد در حالی بازیکنان انگلیس 475 هزار یورو دریافت خواهند کرد.

پاداش بازیکنان ایتالیا تقریبا نصف بازیکنان اسپانیا است (240 هزار یورو) و برزیلی ها نیز تنها 180 هزار یورو به عنوان پاداش خواهند گرفت.

فرانسوی ها و آلمانی ها نیز در صورت قهرمانی مبالغ هنگفتی به بازیکنانشان پرداخت خواهند کرد. هر بازیکن فرانسه 390 هزار یورو و هر بازیکن آلمان 250 هزاریورو پاداش خواهد گرفت. البته گفته می شود فدراسیون فوتبال آلمان مبلغ قابل توجهی نیز به بنیاد روبرت انکه پرداخت خواهد کرد
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید