نمایش پست تنها
قدیمی 06-04-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

لیپی: تمرین در ارتفاعات باعث شکست ما شد
مربی تیم ملی ایتالیا خستگی شاگردانش را دلیل شکست تیمش می داند

– مارچلو لیپی سرمربی تیم ملی ایتالیا درصحبتهایی پس از شکست 1-2 تیمش مقابل مکزیک به این نکته اشاره کردکه شاگردانش در پی تمرینات سنگین، در دیدار مقابل مکزیک بسیار خسته بودند.
کارلوس ولا و آلبرتو مدینا برای مکزیک گلزنی کردند و تک گل آتزوری را لئوناردو بونوچی به ثمر رساند. لیپی در صحبتهایی در پایان این دیدار دوستانه گفت:« ما برای ده روز در کوهستان به تمرین پرداختیم و به تازگی ازاین کمپ تمرینی برگشتیم و تیمی را مقابل خود دیدیم که در شرایط به مراتب بهتری از ما به سر برده. آنها تاکنون 7 دیدار برگزار کرده اند و باید تمام این نکات را مد نظر داشت.»
البته مربی آتزوری مطمئن است که ستاره هایش برای جام جهانی به اوج آمادگی خواهند رسید و به این نکته اشاره کرد که اثر تمرین در ارتفاعات برروی بازی بازیکنان ایتالیا در دیدار مقابل مکزیک مشهود بوده است. لیپی ادامه داد:« من بازیکنانم را می شناسم. من با آنها صحبت کردم و آنها به من گفتند که قبل از بازی بسیار خسته بودند. این بسیار مهم است که بتوانیم در شرایط مناسبی باشیم، به ویژه زمانی که در آفریقای جنوبی هستیم. اگر ما هم 7 دیدار برگزار کرده بودیم، شرایط تیمی مان به مراتب بهتر از شرایط کنونی بود.»
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید