محمد نوری: شماره ۱۴ برایم خوش یمن است
محمد نوری اولین بازیکنی بود که امروز برای عقد قرارداد به باشگاه آمد.شاید محمد نوری را بتوان بازیکنی عنوان کرد که یکی از گمشده های پرسپولیس است و امروز پیراهنی را بر تن خواهد کرد که زمانی بر تن امثال ضیا عربشاهی بوده است .اما خودش که قدر این پیراهن را خوب می داند می گوید این شماره برای من همیشه خوش یمن بوده است و با سپاهان و صبا باتری توانسته ام قهرمان شوم و امیدوارم بار دیگر با این شماره بتوانم همراه با تیم محبوب پرسپولیس قهرمان شود وما هم امیدواریم که محمد نوری همان مهره ای باشدکه ازنظر فنی و اخلاقی او را می شناسیم چرا که سوای مسائل فنی مهم ترین خصوصیت این بازیکن محجوب اخلاق اوست که ان حقیر در اکثر سفر های تیم ملی که به عنوان لیدر در خارج از کشور با او همراه بوده ام همیشه از او چهره ای مردمی و سالم دیده ام.
-------------------------------------------------------------
فشنگچی با همان لقب رونالدو به خانه خودش بازگشت
فشنگچی:۶سال کاپیتان تیم های پایه پرسپولیس بودم
امیر حسین فشنگچی را هواداران پرسپولیس به خوبی می شناسند او که در اولین تیم نونهالان پرسپولیس بازوبند کاپیتانی را به بازو بسته بود توانست یکسال بعد با همین عنوان برای نوجوانان پرسپولیس هم بازی کند و در زمانی که با زیکن نوجوانان پرسپولیس بود به عنوان یار کمکی در بازیهای حساس جوانان به کمک تیم جوانان می رفت.امیر حسین در تیم جوانان پرسپولیس هم خوش درخشید و در برهه ای از زمان هم برای جوانان بازی میکرد و هم امید ها و کاپیتان تیم امیدهای پرسپولیس وقتی ۳سال پیش به خاطر خدمت سربازی مجبور شد به صبا باتری برود به دوستانش گفت که مطمئن باشید بعد از پایان خدمت با قدرت به پرسپولیس برمی گردم و امروز همان روزی بود که امیر حسین فشنگچی آرزویش را داشت.وقتی همراه با فشنگچی برای ثبت قراردادش به هیات فوتبال تهران می رفتم از او خواستم که جمله ای بگوید تا آن را برای هواداران بنویسم و فکر کنم بهترین حرف ممکن را زد(شش سال در تیمهای نونهالان.نوجوانان.جوانان.و بزرگسالان برای پایه ها بازی کردم و کاپیتان همه رده های پایه بودم)همچنین از امیر حسین در رابطه با پیشنهاد باشگاه استقلال سوال کردم که گفت:استقلالیها چند ماه پیش برای من پیغام فرستادند اما من منتظر این بودم که پرسپولیس مرا بخواهد و همه جا هم گفتم اگر پرسپولیس مرا بخواهد با هر مبلغی حاضرم به این تیم بروم و این بحث فقط از طرف استقلالیها مطرح شده بود و من هیچ جوابی به آنها ندادم.لازم به ذکر است که امیر حسین فشنگچی وقتی در بازی امیدهای پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه شیرودی بازی خوبی به نمایش گذاشت و پاس گل زیبای او به ایپکچی باعث پیروزی تیم امید شد هواداران لقب رونالدو را روی او گذاشتند که در صباباتری هم به همین اسم معروف بود.و امروز با همین لقب به تیم سابقش برگشت و با شناختی که سالها از امیر حسین و فوتبال خوب او داریم قطعا در آینده یکی از بازیکنان محبوب پرسپولیس خواهد بود.
__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
|