انصاری فرد: قیمت رضایتنامه ام هر روز بیشتر می شود!
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال سایپا گفت: با مسئولان این باشگاه صحبت نکرده ام چرا که آن ها در این مدت حتی یک تماس با من نگرفته اند.
كریم انصاریفرد در مورد وضعیت خودش با باشگاه سایپا و حضورش در پرسپولیس گفت: هنوز هیچ اتفاق جدیدی در این زمینه رخ نداده است و مذاكره دیگری با باشگاه سایپا نداشتم.مسئولان باشگاه سایپا حتی یك تك زنگ هم به من نزدهاند چه برسد به اینكه با آنها برای جدایی مذاكره كنم.
وی در مورد درخواست 500 میلیون تومانی باشگاه سایپا از پرسپولیس برای صدور رضایتنامهاش، اظهار داشت: نمیدانم درخواست چنین مبلغی عرف هست یا نه اما باشگاه سایپا برای حضورم در استیل آذین از این باشگاه درخواست 600 میلیون تومان كرده است.ظاهر قیمت رضایتنامه من هر دقیقه افزایش پیدا میكند.
مهاجم تیم سایپا در مورد اینكه گفته میشود در دانشگاه شاگرد خسرو دانشجو رئیس هیات مدیره سابق استقلال بوده و از ایشان پیشنهادی برای حضور در استقلال دریافت كرده، گفت: ایشان رئیس دانشگاهی هستند كه من در آنجا درس میخوانم اما برای حضورم در استقلال مذاكرهای با بنده نداشتهاند. هر چند در زمان مدیریت واعظ آشتیانی در استقلال از این باشگاه پیشنهاد داشتم.