isn - ناصر حجازى پيشكسوت فوتبال كشورمان در خصوص عملكرد مسئولان فوتبال و انتقاداتى كه بر آنها وارد مى شود گفت: فدراسيون از نظر مالى بضاعت خيلى پايينى دارد و يكى از دلايل گره خوردن كارهايش همين مسأله است. ايرادات ديگرى هم در فدراسيون و البته خيلى سازمان ها ديده مى شود كه بايد با راهنمايى به رفع آن پرداخت. وى در خصوص قرارداد دايى نيز گفت: براى مثال نحوه انعقاد قرارداد با دايى خيلى ضعيف و انتقاد برانگيز است كه هم براى خود فدراسيون مشكل درست كرده و هم براى دايى. وقتى قرارداد بسته اند بايد به آن عمل كنند و طلب را بدهند اما متاسفانه بارها شاهد بوده ايم كه دايى متذكر شده است كه حضورش در تيم ملى و حتى رفتنش با تصميم فدراسيون نبوده است، پس مى توان نتيجه گرفت فدراسيون هيچ نقشى نداشته است.همچنين حجازى در ادامه صحبت هايش به اين نكته نيز اشاره كرد كه بحث سرمربيگرى تيم ملى اميد هم پيچيده و براى افكار فوتبالى ها آزاردهنده شده است. يك روز مى گويند پيروانى باشد فردايش مى گويند نباشد. خوب همين مسائل نشان از شخصيت بى ثبات ما است. كه حتى حرف مان را عوض مى كنيم آن هم نه براى يك بار بلكه بارها و بارها. اگر پيروانى مربى خوبى بوده است و تيم اميد را به وى سپرده ايم چرا مدام زير پايش را خالى مى كنيم دقيقا مانند مربيگرى من در استقلال كه متاسفانه مدام قصد اين را داشتند كه زيرپاى من را خالى كنند اما نمى دانستند كه زدن يك نفر در موقعيت من زدن يك تيم مردمى بود. غلامحسين ۱۰ سال با بازيكنان گمنام عناوين خوبى كسب كرد و ۱۰ سال بدون پول تيم ساخت و شاگردان زيادى تربيت كرد. در آخر اسطوره فوتبال ايران در پاسخ به اين سوال كه در قرعه كشى گروه هاى ۴ تيم استقلال، سپاهان، ذوب آهن و مس گفتيد كه سپاهان بهترين تيم ايران است و از گروهش صعود مى كند اما تنها تيمى بود كه صعود نكرد، گفت: من هنوز هم همين را مى گويم ؛ به اين دليل كه سپاهان مانند تيم ملى ايران است، ضمن اينكه خط حمله سپاهان قدرتمندتر از تيم ملى است. يكشنبه 16 خرداد 1389