نمایش پست تنها
قدیمی 06-06-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

isn - على كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه شمس سرمربى تيم ملى فوتسال گفته تا زمانى كه كفاشيان و ترابيان در فدراسيون حضور داشته باشند در تيم ملى همكارى نمى كند اظهار داشت: فدراسيون فوتبال از نتايج و كارنامه آقاى شمس راضى است. ايشان زحمات بسيارى كشيده و به عنوان يك چهره برتر در آسيا به خانواده فوتسال تعلق دارد. وى ادامه داد: من هنوز موفق به ديدارايشان نشده ام. زمانى كه شمس از مسابقات بازگشت من در چهارمحال و بختيارى بودم و هيچ صحبتى با ايشان نداشته ام.كفاشيان درباره مذاكره با ويكتور هرماندس هلندى با خنده عنوان كرد: اصلا مذاكره اى باويكتورهرماندس نداشتيم. زمانى كه فدراسيون با آقاى شمس قرارداد بلندمدت دارد دليلى براى مذاكره با ساير گزينه ها نخواهد داشت.رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سوال كه پس چرا اين مربى براى تيم ملى پيام تبريك مى فرستد گفت: او حتماً به تيم ملى فوتسال ايران علاقه مند است كه پيام تبريك مى فرستد اما اصلاً بحثى درباره مذاكره با ايشان وجود ندارد.وى در پاسخ به اين سوال كه شمس گفته بود فدراسيون مى خواست شرايطى را فراهم كند تا من استعفا دهم و در نهايت به هدفش رسيد، گفت: فدراسيون اصلا چنين تصميمى نداشته است و من اين موضوع را رد مى كنم. ممكن است از نظر منابع مالى فدراسيون دچار مضيقه بوده و درپرداخت هايش ديركرد داشته باشد اما به هيچ عنوان بحث عدم پرداخت مطرح نبوده است. كفاشيان درباره تاييد يا عدم تاييد درخواست استعفاى شمس توسط فدراسيون فوتبال گفت: هنوز استعفاى ايشان را نديده ام. ترابيان با من تماس گرفت و گفت آقاى شمس استعفا داده است و تا زمانى كه استعفاى ايشان را نبينم نمى توانم موافقت يا عدم موافقت درباره اين استعفا را اعلام كنم. وى ادامه داد: البته بايد با ايشان صحبت كنم و سپس درباره استعفا نظرم را خواهم داد. كفاشيان درباره سفر آينده خود به آفريقاى جنوبى و حضور در كنگره فيفا اظهار داشت: قرار است در آفريقاى جنوبى ۲ كنگره ساليانه برگزار شود كه يكى درباره آسيا و ديگرى در مورد فيفا است. در اين كنگره بحث سخرانى نمايندگان ايران مطرح نيست و در حدود ۲۰۴ كشور عضو فيفا به ارائه گزارش عملكرد كميته هاى فدراسيون هاى خود خواهند پرداخت. وى ادامه داد: ما نيز به عنوان عضو اين كنگره پس از ارائه گزارش، ديدارهايى با روساى فدراسيون روسيه و اوكراين برگزار خواهيم كرد. ضمن اينكه با بلاتر و بن همام هم درباره پروژه گل به بحث و تبادل نظر خواهيم پرداخت. رئيس فدراسيون فوتبال درباره اينكه آيا امكان مذاكره با تيم هاى مطرح براى برگزارى ديدار دوستانه وجود دارد گفت:برگزارى اين جلسات بيشتر براى آشنا شدن با روساى فدراسيون فوتبال كشورها است و امكان صحبت درباره برگزارى ديدار دوستانه با تيم هاى مطرح ضعيف است اما مى توان چنين بحث هايى نيز در اين جلسات عنوان شود. كفاشيان درباره حضور مربيان در مسابقات جام جهانى خاطرنشان كرد: افشين قطبى به عنوان سرمربى تيم ملى براى ديدن اين مسابقات به آفريقاى جنوبى اعزام مى شود و ساير مربيان نيز كه در اين رقابت ها حضور مى يابند از طريق فدراسيون نيست.وى دليل حضور قطبى در جام جهانى را صحبت با ساير مربيان و آناليز تيم ملى كره شمالى به عنوان هم گروه ايران در مسابقات جام ملت هاى آسيا عنوان كرد. يكشنبه 16 خرداد 1389