قلعه نويى: تغييرمديريت استقلال موجب برگشتم به اين تيم نمى شود
تهران IranSport.Net - در حالى كه قرار بود امير قلعه نويى قراردادش را صبح روز پنجشنبه در هيات فوتبال اصفهان به ثبت برساند اما حضور وى در تهران و دفتر سعيدلو باعث شد تا ابهامات زيادى در خصوص تمديد قرارداد وى با سپاهان و احتمال بازگشتش به استقلال شنيده شود. در اين شرايط تمامى گمانه زنى ها خبر از احتمال حضور او در استقلال با توجه به استعفاى دسته جمعى اعضاى هيات مديره مى داد اما قلعه نويى با رد اين موضوع گفت: روز پنجشنبه تنها براى ديدار با رئيس سازمان تربيت بدنى و مشاوره با وى به سازمان رفته بودم. ايشان لطف كرد و از بنده براى مشورت گرفتن دعوت كرد و من هم اجابت كردم. وى اضافه كرد: من با سپاهان صحبت كرده ام و به اين تيم تعهد دارم. درست است كه هنوز قراردادم را ثبت نكردم اما صراحتاً اعلام مى كنم از سه شنبه هفته جارى كارم را با سپاهان شروع مى كنم و تيمم را در اصفهان تمرين خواهم داد، بنابراين حضورم در استقلال منتفى است. من به ساكت قول داده ام و آنها هم در جذب بازيكن خوب عمل كرده اند.تغيير مديريت استقلال باعث نمى شود تا من دوباره به اين تيم بيايم و صحبت هايم را در اين خصوص قبلاً گفته ام.قلعه نويى در پايان گفت، حضور حجازى به عنوان يكى از اعضاى هيات مديره را به وى تبريك مى گويم. من هميشه خودم را يك استقلالى مى دانم و در جلسه با سعيدلو در خصوص آينده استقلال مشورت كرديم.
تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 16 خرداد