06-06-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
فانمارویک: به جانشین روبن فکر میکنم
شاید روبن به جام جهانی نرسد...
– آرین روبن در جریان پیروزی شش بر یک هلند مقابل مجارستان در یک دیدار دوستانه مصدوم شد و لنگلنگان زمین را ترک کرد. بال بایرن مونیخ در ابتدای نیمه دوم به زمین آمد و دو گل هم زد که دومی یک شوت دیدنی بود.
با این حال، ستاره سابق چلسی و رئال مادرید در اواخر مسابقه و هنگامی که خواست با پشت پا به توپ ضربه بزند به زمین افتاد و به نظر میرسد همسترینگ او دچار کشیدگی شده باشد. هر چند این بازیکن 26 ساله از جا برخاست، اما لنگلنگان به سمت رختکن رفت.
برت فانمارویک مربی تیم ملی هلند پس از دیدار گفت که روبن مورد آزمایش قرار خواهد گرفت و به همراه دیگر بازیکنان به آفریقای جنوبی نخواهد رفت: «وقتی او به زمین افتاد گفتم نه، امکان ندارد! در چند هفته گذشته درباره مصدوم شدن احتمالی روبن فکر کرده بودم ولی همه چیز خوب پیش رفته بود تا این که این اتفاق افتاد. به نظرم روبن حرکتی غیرطبیعی انجام داد. این برای او بد تمام میشود. اما از سوی دیگر، رافائل فاندرفارت در رئال مادرید چنین مصدومیتی متحمل شد و پس از چند هفته اوضاعش خوب شد.»
این مربی 58 ساله افزود: «البته این ربطی به سابقه مصدومیت روبن ندارد. او تنها حرکتی عجیب انجام داد. ما بازی درخشانی داشتیم، اما ترجیح میدادم ببازیم ولی روبن آماده بماند. همکاری فاندرویل و روبن فوقالعاده بود و سلاح خوبی برای ما میتواند باشد.»
اما فانمارویک چندان هم خوشبین نیست: «طبق قوانین فیفا میتوانیم تا 24 ساعت قبل از اولین مسابقه بازیکنان را عوض کنیم. یکشنبه او تحت آزمایش قرار میگیرد و اگر بتواند به جام جهانی برسد، جایش را نگه خواهیم داشت. همچنین خوب نیست او با چنین مصدومیتی مسافرت کند. حالا من 11 ساعت در پرواز وقت دارم تا به جانشین او فکر کنم.»
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|