06-06-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
کئیروش: نمی دانم دروگبا مصدوم است یا نه
مربی پرتغالی نگرانی های خاص خودش را دارد
کارلوس کئیروش، سرمربی تیم ملی پرتغال درصحبتهایی اعلام کرد که مصدومیت دیدیه دروگبا، ستاره تیم ملی ساحل عاج برایش اهمیتی ندارد و فقط به پیاده سازی سبک بازی همیشگی تیم ملی پرتغال در جام جهانی می اندیشد.
شنیده می شود که مهاجم باشگاه چلسی و تیم ملی ساحل عاج ممکن است نتواند در تمام طول برگزاری رقابتهای جام جهانی در ترکیب تیمش حاضر باشد. دروگبا جمعه شب و در جریان دیدار دوستانه تیمش مقابل ژاپن دچار شکستگی استخوان ساعد دستش شد.
این در حالی است که همگان از دیدیه دروگبا به عنوان بزرگترین تهدید برای تیمهای همگروهی اش در رقابتهای جام جهانی از جمله پرتغال یاد می کنند. این دو تیم روز پانزدهم ژوئن اولین دیدارشان در رقابتهای جام جهانی را مقابل یکدیگر برگزارخواهند کرد.
در این میان کئیروش در صحبتهایی اعلام کرده که تنها و تنها به شیوه عملکرد تیم خودش فکر می کند.
سرمربی تیم ملی پرتغال در صحبتهایی گفت:« زمانی که بازیکنان بزرگی از گردونه حساس ترین رقابتهای دنیا خارج می شوند،همیشه تاسف آور است. ولی در حال حاضرفقط در مورد تیم خودمان فکر می کنم. تنها نگرانی من در مورد نحوه عملکرد تیممان است. هر چه بیشتربتوانیم بازی مان را پیاده سازی کنیم، تیم حریف با مشکلات بیشتری روبرو می شود.»
کئیروش ادامه داد:« من از بازیکنانم می خواهم تا بدانند که بازی مال ماست و می بایست استیل بازی خودمان را در هر دیدار پیاده کنیم.من اصلا نمی خواهم که آنها از ارائه فوتبال خوب دست بکشند.من اصلا از آنها نمی خواهم که مثل انگلیس، آلمان یا برزیل بازی کنم. من می خواهم تیم ما مثل تیم ملی پرتغال همیشگی بازی کند.»
او در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« برایم مهم نیست که دروگبا بازی می کند یا نه.مصدومیت او به منزله تاسف بزرگی در رقابتهای جام جهانی است ولی مهمترین نکته برایمان این است که می بایست با استیل خاص خودمان به بازی بپردازیم.»
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|