نمایش پست تنها
  #4  
قدیمی 06-06-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

اریکسون: والکات به نهایت پتانسیل خود نرسیده است
مربی ساحل عاج از عدم حضور بال آرسنال در آفریقای جنوبی متعجب است...


سون گوران اریکسون، مربی سابق تیم ملی انگلیس از این شگفت‌زده است که تئو والکات از لیست فابیو کاپلو برای جام جهانی دور مانده و گفته که او نتوانست به پتانسیل خود برسد.
او که در عین شگفتی در لیست اریکسون در جام جهانی 2006 قرار گرفته بود، این بار نتوانست مربی تیم ملی را متقاعد کند، هر چند که در مسابقات دور مقدماتی چند نمایش خوب داشت.
والکات در سال 2006 تنها 17 سال داشت و در لیگ برتر حتی یک بار هم به میدان نرفته بود، اما در لیست جام جهانی قرار گرفت.
به نظر می‌رسید که والکات پس از هت‌تریک مقابل کرواسی در بازی‌های مقدماتی، سرانجام در راه رسیدن به مسابقات بزرگ بین‌المللی باشد اما او مصدوم شد و فرم خود را از دست داد.
اریکسون که مربی ساحل عاج است گفت: «شگفت‌زده شدهم، چون چهار سال قبل او پسر طلایی جزیره بود یا نشان داده بود که می‌تواند پسر طلایی باشد. شاید انتظارات از او خیلی بزرگ بود، نمی‌دانم. تنها کسی که می‌تواند در این باره صحبت کند آرسن ونگر است. چهار سال قبل فکر کردم او بازیکن بزرگی خواهد شد، البته هنوز هم می‌تواند این گونه شود.»

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید