مربیگری در پرسپولیس از سرمربیگری در تیم های دیگر بهتر است
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تربیت یزد كه توانسته نتایج خوبی با این تیم یزدی در رقابتهای لیگ دسته اول بگیرد، در آستانه پرسپولیسی شدن است.
یحیی گلمحمدی، مدافع سابق تیمملی و پرسپولیس كه مدارج ترقی مربیگری را یكی یكی طی كرده، در صدد است كه با پیوستن به پرسپولیس دستیار اول علی دایی شود.
یحیی گلمحمدی و دوباره پرسپولیس اما اینبار با لباس مربیگری؟
هنوز هیچچیز مشخص نیست.
مربیگری در پرسپولیس را تایید میكنید؟
بله، صحبت شده و قرار است پس از بررسیهای لازم تصمیم نهایی را بگیرم.
صحبتهای شما چقدر مثبت بوده؟
آقای كاشانی با من صحبت كردند و پیشنهاد پرسپولیسی شدن دادند و خوشبختانه محور صحبتها مثبت بود.
یعنی خود دایی با شما هیچ تماسی نداشته است؟
علی دایی الان ایران نیست، برای همین ایشان همه كارها را به آقای كاشانی سپرده است اما قبلا یك صحبتهایی با هم انجام داده بودیم.
شما با آمدن به پرسپولیس در واقع یك رده نزول خواهید داشت، آیا برای یحیی گلمحمدی بد نیست از سرمربیگری به مربیگری تنزل كند؟
اصلا چنین چیزی در میان نیست. شما دارید پرسپولیس را با تیمهای دیگر مقایسه میكنید. بودن در پرسپولیس یك افتخار است، آن هم در جایی كه خودم سالهای سال برای آن بازی كردم و حتی كاپیتان آن بودم.
خب شما در تربیت سرمربی و نفر اول هستید، اما در پرسپولیس نفر دوم میشوید.
مهم نیست، پرسپولیس یك تیم بزرگ است. شما هر كاری كه در این تیم انجام دهید، افتخار است. پرسپولیس تماشاچیهای بزرگ و زیادی دارد و زمانی كه برای آنها كار كنی، یك دنیا ارزش دارد.
به لحاظ فنی و حرفهای چی تا الان شما فقط به لحاظ اعتبارات این تیم حرف زدید، آیا حضور در پرسپولیس به عنوان مربی چیز جدیدی به شما یاد میدهد؟
مطمئن باشید به لحاظ فنی روی كار من تاثیرگذار خواهد بود. با پرسپولیس باید در سه جام باشگاههای آسیا، لیگبرتر و جامحذفی حضور داشته باشید، این مساله یك كار بزرگ فنی را میطلبد. پس قاعدتا به لحاظ فنی پیشرفت بهسزایی خواهم داشت و یك تجربه خوب خواهد بود.
حضور علی دایی در این انتقال چقدر تاثیر داشته است؟
خیلی، چون به خاطر ایشان دارم میروم پرسپولیس.
یعنی اگر دایی نبود و از شما میخواستند كه به پرسپولیس بروید، آن موقع هم قبول میكردید؟
بگذارید یك چیزی را برای شما توضیح دهم. ما همهمان هرچه داریم از پرسپولیس و این هواداران است. چه من، چه دایی، چه مهدویكیا و حتی پرسپولیسیهای پیشكسوت، پس هر زمان كه بتوانیم باید برای این تیم بزرگ هر كاری كه از دستمان برمیآید انجام دهیم. اینجا به نوعی خانه دوم ماست و نباید برای كار در این تیم چه به عنوان مربی چه سرمربی منت بگذاریم اما اینكه اگر دایی بود یا نبود باید بگویم الان شرایط كار از هر لحاظ در پرسپولیس فراهم است و من و دایی از دوستان خوب هم هستیم، برای همین حاضرم حتی به عنوان دستیار در پرسپولیس كار كنم. شاید یك زمانی بحث سرمربیگری باشد، اما بستر كار كردن آماده نباشد آن موقع شرایط خیلی فرق میكند. ولی باز هم تاكید میكنم الان هم حضور دایی و هم خود پرسپولیس در این انتخاب تاثیرگذار است.
از چه زمانی كار با پرسپولیس را شروع میكنید؟
هنوز مشخص نیست، قرار است صحبتهای نهایی را انجام دهیم و پس از به اجماع رسیدن در این خصوص به پرسپولیس بیایم.
بحث تربیت چه میشود؟
چیز خاصی رخ نمیدهد. مشخصا تا آخر فصل در خدمت این تیم یزدی خواهم بود.
اگر تربیت به لیگبرتر صعود كند؟
برای همین میگویم هیچچیز مشخص نیست، باید صبر كنید. از آقای كاشانی چند روز وقت خواستم تا پاسخ نهایی را بدهم. شاید این موضوع هم در تصمیمگیری من دخیل باشد!
یعنی پس احتمال دارد نیایید و تربیت را ترجیح دهید؟
این هم از آن سوالها بود؟!
خب آقا راحت صحبت میكنیم، بالاخره یا پرسپولیس یا تربیت یا اصلا شاید یك تیم دیگر؟ بالاخره شما آزاد هستید كه هر تیمی را میخواهید انتخاب كنید، ولی در ابتدای صحبتهایتان گفتید كار در پرسپولیس یك افتخار است، حتی به عنوان دستیار.!
بله، هنوز هم سر حرف خودم هستم. پرسپولیس یك تیم بزرگ است و دستیار بودن در این تیم برای من مهم نیست و حتی میتواند دستیاری در این تیم از كار كردن در یك تیم دیگر به عنوان سرمربی بهتر باشد. من باز هم تاكید میكنم حضور در پرسپولیس برای من یك پوئن مثبت است، حتی اینكه دستیار علی دایی دوست خوبم باشم.