نمایش پست تنها
قدیمی 06-07-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

isn - على كريمى هافبك استيل آذين با تمديد قراردادش در اين تيم ماندگار شد و اظهار اميدوارى كرد كه استيل آذين در فصل جديد موفق به كسب عنوان قهرمانى شود. وى پس از تمديد قرارداد گفت: من فصل خوبى را در تيم استيل آذين سپرى كردم و پس از مذاكرات با مسئولان اين باشگاه براى تمديد قرارداد به مدت يك فصل ديگر به نتيجه رسيديم. استيل آذين تيم كم حاشيه و خوبى است. شرايط اين تيم را مساعد ديدم و قراردادم را تمديد كردم.او اضافه كرد: پيشنهاداتى از تيمهاى مختلف دريافت كرده بودم اما واقعا فصل گذشته از شرايط استيل آذين راضى بودم و از سويى ترجيح مى دادم در تهران بمانم. به همين جهت قراردادم را تمديد كردم و خوشحالم كه باز هم براى استيل آذين بازى مى كنم. مى خواهم سالهاى آخر فوتبالم را در تهران بگذرانم.هافبك استيل آذين با اشاره به فعاليت اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات تصريح كرد: فكر مى كنم يارگيرى خوبى داشته ايم و نسبت به تيمهاى ديگر بهتر عمل كرده ايم. با اين شرايط تيم قدرتمندى آماده شده و اميدوارم موفق به كسب عنوان قهرمانى شويم. من فكر مى كنم اين مجموعه توان قهرمانى را دارد. استيل آذين حالا يكى از شانسهاى اصلى قهرمانى است اما بايد سخت تلاش كنيم تا به اين هدف برسيم.كريمى در پايان گفت: اميدوارم همه در كنار هم تلاش كنيم و با موفقيت در مسابقات ليگ پاسخ خوبى به زحمات آقاى هدايتى و آقاى آجورلو بدهيم. اميدوارم همه اعضاى تيم در پستها و جايگاههاى خودشان به خوبى تلاش كنند تا شاهد موفقيت استيل آذين باشيم. دوشنبه 17 خرداد 1389