isn - على پروين پيشكسوت و اسطوره فوتبال كشورمان در خصوص انتقاد از امير قلعه نويى سرمربى تيم سپاهان اصفهان و همچنين حضور افراد اضافى در كنار وى گفت: در كشور ما هر مربى به سبك و روش خاص خود كار مى كند ما نبايد بى دليل از آنها انتقاد كنيم چون من فكر مى كنم وى با همين روش ها از نتايج خوبى برخوردار شده است و تيمش را قهرمان ليگ كرده است. ضمن اينكه قلعه نويى به اتهام رفاقت مورد انتقاد قرار مى گيرد كه واقعا اين منصفانه نيست. پروين در ادامه صحبت هايش در ارتباط با شرايط تيم پرسپوليس اظهار كرد: خوشبختانه آرامش در اين تيم حكمفرما است و همه عوامل به خوبى به كار خود واقف هستند و براى اين تيم تصميم گيرى مى كنند پس نيازى به حضور من نيست. پيشكسوت فوتبال كشورمان در پايان در مورد تيم سرخپوش پايتخت گفت:اين تيم براى من عزيز است و من هميشه براى تيم محبوب خود آرزوى موفقيت مى كنم حتى در روزهايى كه دور از تيم باشم. اميدوارم در فصل جديد از رقابت هاى فوتبال شاهد پيروزى پرسپوليس باشيم. دوشنبه 17 خرداد 1389