isn - تنها نماينده فوتبال ايران در جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى با بيان اينكه حضور در اين رويداد مهم برايم دو احساس متفاوت را به همراه دارد، گفت: از حضور در جام جهانى هم خوشحالم و هم ناراحت.حسن كامرانى فر كمك داوربين المللى فوتبال كشورمان و تنها نماينده ايران درجام جهانى آفريقاى جنوبى ضمن بيان اين مطلب افزود: از اينكه به عنوان تنها نماينده جامعه داورى ايران درمهمترين رويداد جهانى فوتبال حضور دارم، بسيارخوشحالم و اينكه مى توانم شايستگى داوران فوتبال ايران را در بالاترين سطح فوتبال جهان به نمايش بگذارم احساس غرور مى كنم.وى اضافه كرد: با اين وجود از اينكه تيم ملى فوتبال ايران در جام جهانى حضور ندارد، بسيار متاسفم و معتقدم جاى فوتبال ايران در بين ۳۲ تيم برتر جام جهانى واقعا خالى است.كمك داور بين المللى فوتبال كشورمان با تاكيد براينكه عملكردم از ۲سال پيش زير ذره بين afc و fifa قرار داشت و آزمون هاى سختى را براى رسيدن به جام جهانى پشت سرگذاشتم، اظهارداشت: بنده از زمان بازيهاى المپيك ۲۰۰۸ چين عملكردم زير نظر afc بود و آنها قضاوت هاى من را به طور مداوم تحت نظر داشتند تا اينكه به عنوان يكى از داوران آسيايى من را به فيفا معرفى كردند. دوشنبه 17 خرداد 1389