۴ روز تا جام جهانی: انتقاد وزیر ورزش فرانسه از هزینههای گزاف تیم ملی
وزیر ورزش فرانسه از ریخت و پاشهای بی حد و اندازه تیم ملی فوتبال این كشور درجام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به شدت انتقاد كرد.
وزیر ورزش فرانسه از ریخت و پاشهای بی حد و اندازه تیم ملی فوتبال این كشور درجام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به شدت انتقاد كرد.
راما یید در گفتوگو با رادیو فرانسه عنوان كرد در حالی كه بحران اقتصادی سراسر اروپا را فرا گرفته است، ولخرجیهای بیمورد تیم ملی فوتبال چه توجیحی میتواند داشته باشد.
تیم فرانسه برای آمادگی هرچه بیشتر راهی كینیسنا در اقیانوس هند شده است. هزینه هر شب اقامت در هتلهای این جزیره نزدیك به ۶۰۰ دلار است.
یید در ادامه افزود: من كه وزیر ورزش هستم وقتی به كشوری سفر میكنم هتلهای گرانقیمت را انتخاب نمیكنم. اینكه تیم ملی فوتبال در چنین هتل گرانقیمتی اقامت داشته باشد به هیچ وجه قابل توجیه نیست. همچنان كه تیم ملی اسپانیا در اردوی آماده سازی برای جام جهانی در كمپ یكی از دانشگاهها اقامت كرده است.
وزیر ورزش فرانسه با تاكید بر اهمیت بحران اقتصادی افزود: انتظار میرود كه همه فدراسیونهای ورزشی این مشكل را درك كرده و سعی كنند هزینهها را كاهش دهند.
یید تاكید كرد: در صورتی كه فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۰ عملكرد درخشانی داشته باشد شاید بتوان این هزینه گزاف را توجیه كرد، اما در صورتی كه نتوانند انتظارات را برآورده كنند باید پاسخگوی عملكرد خود باشند.
آلو دیارا هافبك تیم ملی فرانسه به اظهارات وزیر ورزش كشورش واكنش نشان داد. دیارا گفت: افراد بسیاری به این هتل و وضعیت ما حسادت میكنند ما شرایط خوبی داریم و باید برای آمادگی هرچه بیشتر در جام جهانی از تمام امكانات استفاده كنیم. من فكر میكنم یید باید در گفتههایش بیشتر دقت كند. به هر حال شرایط مطلوب اردوی تیم ملی میتواند حسادت هر كسی را برانگیزد حتی وزیر ورزش یك كشور!
دیارا در ادامه تاكید كرد: گفتههای یید تاثیری در تیم ملی فرانسه نخواهد داشت.
هافبك ملیپوش فرانسه در پایان ابراز امیدواری كرد تیم كشورش در جام جهانی عملكرد قابل قبولی داشته باشد.
خبرگزارى ايسنا (www.isna.ir)
جامجهانی۲۰۱۰