نمایش پست تنها
  #260  
قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

جدایی دروازه بان استرالیا از اردوی این تیم؛ دلیل تراژدی خانوادگی
سرمربی تیم ملی استرالیا به دنبال جایگزین کردن دروازه بان جدید تیمش است.

- برد جونز، دروازه بان تیم ملی استرالیا پس از اطلاع از ابتلای فرزند 4 ساله اش به بیماری سرطان خون، اردوی تیم ملی کشورش را ترک کرد.
دروازه بان تیم ملی استرالیا بلافاصله پس از اطلاع از این خبر و پس از اعلام آن به بازیکنان و مسئولان تیم ملی کشورش، به فرانسه سفر کرد تا خانواده اش را در مراحل درمان پسرش کمک کند.
فدراسیون فوتبال استرالیا نیز در گزارشی اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که آیا جونزدر نهایت به اردوی تیم ملی استرالیا بازخواهد گشت یا نه و مشخص نیست که آیا نام این دروازه بان موفق در لیست 23 نفره نهایی این تیم برای آغاز رقابتهای جام جهانی قرار خواهدداشت یا خیر.
در این میان مسئولان فدراسیون فوتبال استرالیا از سران فیفا در مورد آنکه آیا در صورت نیاز می توانند در لیست 23 نفره شان، دروازه بانی را جانشین جونز کنند یا خیر پرسیده اند. آنها در درخواست خود اعلام کردند که ممکن است بنا به "شرایط ویژه " به وجود آمده مجبور به این کار شوند و اکنون در انتظار پاسخ رسمی از سوی سران فیفا هستند.

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید