نمایش پست تنها
قدیمی 06-14-2010
natanaeil آواتار ها
natanaeil natanaeil آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 28

49 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نام: هاجر
نام خانوادگی:هم معنی ناتاناییل.
روز و ماه و سال تولد: شهریور 67، هفدهم اصلا جمعه سیاه نیست با قیام خونینم کاری نداشتم
شهر و زادگاه: شهرکرد
سطح تحصیلات: کارشناسی
شغل: قراره معلم بشم
قد: 167
وزن: نمیدونم
رنگ چشم: قهوه ای
رنگ مو: خرمایی حالا یکی بگه خرما چه رنگیه!!
وضعیت فیزیک بدنی: لاغر
عینکی هستم / نیستم!:هستم
شنا بلدم / بلدنیستم!:نیستم
رانندگی بلدم / بلد نیستم!:نیستم
وضعیتتآهل: مجردم
-اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): خودم فک میکنم بدک نیستم ولی بقیه میگن نه!! (فارست میگه وقتی عصبانی هستی با تموم عسلای دنیا نمیشه خوردت) البته ماهی دو سه بار بیشتر این مدلی نمیشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. بعضی مواقع هم نمی تونم یه سری از دور وبری هامو تحمل کنم.
-اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):

شوخ*******************
جدي*****
خشک*
دوستانه********* ****
بد اخلاق***
گوشه گير******
شلوغ***********************
کمحوصله***
صبور******
قاطع***
صمیمی************
کنجکاو*

توصیف خودم در يک جمله: سهراب (از نوع سپهریش) بیا تا برایت بگویم چه اندازه تهههنایی من بزرگ است.
مهمترينچيزها در مورد من: مجوز عبور به دنیامو به هیچ کس نمیدم،حس وطن پرستی شدیدی دارم
محسنات من:یه دونه داشتم رفت..
معایب من:زیادن.مثلا انتقادپذیر نیستم ،زود ناراحت میشم، خیلی حساسم تا اون حد که شورشو دراوردم، رو هم دیگه معنای این چند مورد میشه بی جنبه ام.
اولین چیزی که در مورد من متوجهخواهی شد : همه فکر میکنن خیلی دختر ساکتی ام ولی بعدا میفهمن کاملا اشتباه کردن.
پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: وقتی اعصابم خورده یکی بیاد باهام حرف بزنه، شوخی های بی مورد و بی نمک و بی جا،حرف زور، دیدن بدبختی بدبختها، دیدن بچه های کار مخصوصا اونایی که فال می فروشن، آدم های بی منطق، آدمای بی مسیولیت
پنج چیزی که بدون اونانمیتونم زندگی کنم: مامانم، بابام،کتابام، لپتاپم
پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:بی منطقی، حرف زور، چند تا هم کلاسی هامون که خیلی بیخود بازی در میارن
پنج آرزویمهم من:یه سفر طولانی طولانی برم تنهایی، چهارتاشم نمیتونم بگم
علايق مهم من: کتاب؛ موسیقی؛ تنهایی، فیلم
مهارتهای من: مهارت خاصی ندارم
ورزش هاي مورد علاقه من: منچ و مارپله
کتابهاي مورد علاقه: عاشق همه ی کتابای دنیام دوس دارم همشونو داشته باشم، در کل هم به رمان های بزرگ جهان علاقه ی زیادی دارم.
موسيقي هاي مورد علاقه من:کلا موسیقی سنتی. تا آخر عمر هم مخلص استاد شجریان خواهم ماند.همینطور موسیقی های این ور آبی،اون ور آبی،زیرزمینی،طبقه بالایی که یاد و خاطراتم برام زنده می کنن.
سازها و آلات موسیقیمورد علاقه من: تار و کمانچه. از سازهای سنتی به غیر از دف هرکدومشونو که ببینم یکی داره میزنه دوست دارم منم برم یاد بگیرم.
بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:میم مثل مادر، بچه های آسمان
بهترین فیلمهای جهانی ازنظر من:زیادن
بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:پرویز پرستویی، عزت الله انتظامی،گلشیفته فراهانی
بهترین هنرپیشگان جهانی از نظرمن:برد پیت (اسمهای بقیشونو نمیدونم از روی چهره تشخیص میدم)
کشورهای مورد علاقه من:فرانسه، ایتالیا، مصر،ترینیدادو توباگو، بورکیانو فاسو
شهرهای ایرانی مورد علاقه من:اصفهان، شیراز
شهرهای جهانیمورد علاقه من:پاریس، ونیز، لس انجلس،
غذاهاي مورد علاقه من:غذاهایی که کوکب خانم مادر عباس که زن با سلیقه ای بود می پزید.
وسایل نقلیه مورد علاقه من:206 دوس دارم
گوشیموبایل مورد علاقه من:خودم سونی دارم ولی گوشیای نوکیا جالب ترند
از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده میکنید؟:0913
اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: کلا ازشون خوشم نمیاد ولی پرسپولیس رو ترجیح میدم، تراکتور سازی تبریزم خیلی باحاله
طرفدار کدوم تیمفوتبال در دنیا هستین؟:بارسلونا و هر تیمی که تیری آنری توش بازی کنه.
اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانیبود؟:خیلی وقت پیشها
اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:از چت متنفرم، چت نمیکنم.
بیشترین مصرف و استفاده شمااز اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:پر کردن اوقات فراغت (بیکاری)
اگر قبلا در سایت یا فروم یا جاییدیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:وای چه سوال باکلاسی.........
تو این فرومچه کسانی رو میشناسید؟:فارست و پریسان دوستامند. از کوروش و دار ودستشم تقریبا می دونم کی کجاست و تو چه بخشی فعالیت میکنه.
نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:از طریق فارست
و آخرین سوال؛از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:همه عالی اند و به فکر بهبود سایت. من حرفی ندارم.