06-14-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
يواخيملو: با يك برد ديگر خيال خود را راحت ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: پس از برتري پرگل برابر استراليا با يك پيروزي ديگر خيال خود را براي صعود راحت خواهيم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يواخيم لو اظهار داشت: هيجان و فشار قبل از اين بازي زياد بود؛ اما كسب اين برد به تيم اعتماد به نفس بيشتري بخشيد. حالا موقعيت خوبي داريم و با يك برد ديگر ميتوانيم خيال خود را براي صعود از گروه راحت كنيم.
اين مربي كه شب گذشته تيمش در شهر دوربان موفق شد از گروه چهارم 4 بر صفر استراليا را شكست دهد، افزود: آگاه هستم كه قدرت و توانايي پودولوسكي و كلوزه زياد است و قادرند در تيم ملي كارهاي خوبي انجام دهند. اين بازي نشان داد كه از قدرت و توانايي اين دو، بخوبي آگاه هستم.
لو گفت: در اولين بازي خيلي از كارها را درست و معقول انجام داديم. از بازي توماس مولر راضي هستم. در حيرت و شگفت هستم كه او با اين سن كم با چه شور و نشاطي بازي مي كند، آن هم مقابل تيمي كه آرايش دفاعي داشت.
وي تاكيد كرد: بسيار مهم و خوب بود كه ما در عمق حركت كرديم و از اين راه نيز به گل رسيديم. از وضعيت بازي گروهي تيمم راضي هستم ضمن اينكه توانستيم خوب قطع ارتباط در تيم حريف كنيم.
اين مربي در پايان اظهار داشت: يكسري اشتباهات جزيي باقي است كه بايد به مرور برطرف كنيم. ضمن اينكه بايد ملاحظات بهتري در دفاع داشته باشيم.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|