06-16-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/
مارادونا: كره جنوبي يك تيم سريع و قابل احترام است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين كره جنوبي را يك تيم ممتاز و قابل احترام ناميد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، ديگو مارادونا در نشست خبري پيش از ديدار روز آينده با كره جنوبي در پاسخ به اين سوال خبرنگاران كه چرا اين جام جهاني اينقدر كم گل و بيهيجان است گفت: من به شخصه اوقات جالبي در جام جهاني دارم. جام جهاني هميشه سرگرم كننده است و من نسبت به اين مسئله اصلا نگراني ندارم.مطمئنم در اين جام هم گلهاي زيادي خواهيم ديد. البته در مسابقه اول تيمها با احتياط بازي ميكنند زيرا ميخواهند يكديگر را آناليز كنند و به همين دليل در مسابقات اول گلهاي كمي زده شد.
وي ادامه داد: مطمئنم گلهاي زيادي در اين جام خواهيم ديد. آناليز تيمها توسط يكديگر يكي از دلايل كم گلي مسابقات اول است و توپهاي اين جام جهاني يكي ديگر از دلايل اين اتفاق است. در اين مورد نميخواهم حرفي بزنم زيرا همه در موردش حرف زدهاند. توپ مهم است زيرا بخشي از بازي است. از پله و پلاتيني ميخواهم يكي از اين توپها را بردارند و با آن بازي كنند و صحبت كردن در مورد من را كنار بگذارند.
مارادونا در مورد ديدار با كره جنوبي گفت: كره تيم خوب و ممتازي است. آنها خط دفاعي قدرتمندي دارند و بازيكنانشان بسيار سريع هستند. بايد به اين تيم با احترام نگاه كرد اما فردا ما براي شكست كره به ميدان خواهيم رفت.
وي با اشاره به ديدار اول تيمش با نيجريه و مصدوميت بازيكنان گفت: نگران برخورد فيزيكي بازيكنان حريف با ستارگان خودم هستم. داوران بايد سختگير باشند و در واكنش به حركات خشن كارت زرد را سريع به بازيكن حريف نشان دهند.در اينجا بازيكنان بزرگي مانند كاكا و مسي هستند و همه براي تماشاي آنها آمدهاند. ما ميخواهيم بازي جوانمردانه انجام دهيم.همه بازيكنان زندگيشان را دوست دارند و نبايد ساق بازيكني شكسته شود.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|