06-17-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ريز و درشت از جام جهاني 2010
روز ملى جوانان
ديروز در آفريقاى جنوبى روز ملى جوانان بود به همين مناسبت در اين کشور تعطيلى رسمى بود. اين تعطيلى فرصت بسيار خوبى بود که تماشاگران آفريقايى براى حمايت از تيمشان در بازى مقابل اروگوئه به استاديوم بروند و تيم ملى کشورشان را تشويق کنند.
تحريم بازى ها
شايعه منع استفاده از بوق هاى ووووزلا در ورزشگاه ها ديروز در آفريقاى جنوبى دهان به دهان چرخيد و به نوعى بازى هاى روز گذشته را تحت تاثير خودش قرار داد.
مردم آفريقا هم تهديد کردند که اگر استفاده از ووووزلا منع شود، به استاديوم نمى روند و بازى هاى جام جهانى را تهديد خواهند کرد.
ورود توريست ها
ديروز ۴۵۶ هزار نفر توريست وارد کشور آفريقاى جنوبى شدند تا بازى هاى جام جهانى را از نزديک ببينند. اين آمار را اداره جهانگردى کشور آفريقاى جنوبى اعلام کرد.
اسکوربرد خراب
اسکوربرد خراب ورزشگاه اليس پارک در هنگام بازى ۲ تيم برزيل و کره شمالى انتقادات زيادى را براى مسئولان برگزار کننده مسابقات به همراه داشت. جالب اينکه اسکوربرد دوم استاديوم هم نزديک بود خراب شود که به هر ترتيبى بود تا آخر بازى اين اسکوربرد را رساندند.
جواب قاطعانه فيفا
يک سرى از دروازه بان هاى حاضر در جام جهانى به وزن و لغزنده بودن توپ هاى جام جهانى انتقاد کرده اند که فيفا قاطعانه جواب آنها را داده و گفت: توپ مسابقات قبل از بازى ها در زمان مشخصى در اختيار همه تيم ها بوده و اين انتقادات صحيح نيست.
کار عجيب مارادونا
امروز بازى آرژانتين و کره جنوبى برگزار مى شود و طبق قانون ۲ تيم مى توانستند در ورزشگاه اصلى محل برگزارى بازى تمرين کنند اما مارادونا در يک اقدام عجيب در پروتوريا تمرين تيمش را برگزار کرد که ۴۰ دقيقه با ژوهانسبورگ فاصله دارد. اين تمرين بدون حضور تماشاگر، خبرنگاران و عکاسان برگزار شد که انتقاد همه را به همراه داشت.
ادعاى ته وز
کارلوس ته وز مهاجم مورد علاقه مارادونا در جمع خبرنگاران گفت: اتحاد و يکدلى رمز موفقيت ما در جام جهانى است، ما براى قهرمانى به آفريقاى جنوبى آمده ايم و با بازيکنانى که داريم، به هر شکل ممکن قهرمان جام جهانى خواهيم شد.
سکوت مارادونا
پله اسطوره فوتبال برزيل چند روز قبل گفته بود که مارادونا پول نداشت و شرايط مالى بدى داشت، مسئولان فدراسيون آرژانتين هدايت تيم ملى اين کشور را به او سپردند تا از اين مشکلات رها شود. جالب اينکه مارادونا هيچ عکس العملى به حرفهاى پله نشان نداده و سکوت کرده است. بازيکنان تيم ملى آرژانتين هم واکنشى به حرف هاى پله نشان نداده اند چون معتقدند که آرژانتين شانس اول قهرمانى است و برزيل وضعيت چندان خوبى ندارد، پله براى کمک به تيم ملى کشورش دنبال حاشيه درست کردن براى آرژانتين است. مارادونا اعلام کرده که بعد از اتمام بازى ها قطعاً جواب پله را مى دهد.
کره شمالى تيم پيروز
شکست کره شمالى مقابل برزيل براى تماشاگران برزيل چيز عجيبى نبود اما هواداران برزيل در ورزشگاه اليس پارک بعد از اتمام بازى کره شمالى را تشويق کردند و مثل يک تيم پيروز از آنها حمايت کردند. چند نفر فلسطينى هم در ورزشگاه حاضر بودند که روى پرچم آنها کلمه غزه نوشته شده بود.
خداحافظى بوفون
جان لوئيجى بوفون مرد شماره يک ايتاليا جام جهانى را به خاطر مصدوميت کمر از دست داد. شايد کادر فنى تيم ملى ايتاليا بوفون را به کشورش برگرداند و يک دروازه بان ديگر را به آفريقاى جنوبى فرا بخواند.
استخدام پليس
مشکلاتى که بين ماموران امنيتى و پليس آفريقاى جنوبى به وجود آمده بود باعث شد که ديروز ۱۰۰۰ نفر پليس براى حفظ امنيت مسابقات جام جهانى استخدام شوند.جالب اينکه در اطراف استاديوم ها ماشين هاى خنثى کننده بمب و مين ياب ديده مى شود.
ووووزلا نزنيد
ديروز در تمام پارکينگ ها و مراکز عمومى آفريقاى جنوبى تابلو هايى نصب شده بود که «ووووزلا نزنيد» چون اين بوق ها اعصاب مردم و مسافران جام جهانى را خراب کرده است.
سرقت کارت خبرنگارى
جالب است بدانيد که اين روزها بليت خبرنگاران و کارت خبرنگارى آنها هم به سرقت مى رود. پليس دنبال شناسايى اين شبکه سرقت است.
ادعاى کامرانى فر
حسن کامرانى فر کمک داور اول بازى امروز مکزيک و فرانسه است.
با وجود تمام محدوديت هايى که کامرانى فر دارد، به خبرنگار ما قول داد که يکى از بهترين قضاوت هايش را در اين بازى انجام دهد. کامرانى فر گفت: من نماينده ايران در جام جهانى هستم و مى خواهم نماينده شايسته اى براى ايران و آسيا باشم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|