دونگا: بازي با تيمهاي دفاعي راحت نيست
کارلوس دونگا بعد از برد 2بر1برابر کره شمالی با سيل سوالات خبرنگاران برزيلي و بينالمللي مواجه شد. او که تيمش بسيار پايينتر از توقعات نمايش داد حرفهايش را از اينجا آغاز کرد که بايد به کره شمالي احترام گذاشت و نمايش خوب آنها را بزرگ شمرد.
سرمربي تيم ملي برزيل گفت:«همه تيمهايي که به جام جهاني ميآيند ميخواهند قدرتمندانه بازي کنند، ما در اين بازي تقابل تواناييهاي دفاعي و تهاجمي را به چشم ديديم، در نيمه اول ما خوب بازي نکرديم و نتوانستيم با سرعت توپ را به گردش دربياوريم. اما در نيمه دوم اوضاع بهتر شد.»
*چرا کاکا را تعويض کرديد؟
من نيلمار را به خاطر سرعت بيشترش وارد زمين کردم. احساس من اين بود که به سمت دروازه ما ميآيند و ما ميتوانيم از اين فضا استفاده کنيم، اين تعويض براي گلزني بود و چيز مهمي هم نيست.
*آيا از اينکه فقط دو گل زديد راضي هستيد؟
بازي اول هميشه سخت است، مطمئن باشيد من و بازيکنانم دوست داريم گلهاي بيشتري به ثمر ميرسانديم، حتي جوليو سزار هم برايش مهم است که ما بازيها را پرگلتر ببريم. مادر نيمه دوم شانسهاي زيادي داشتيم که بايد از آنها استفاده ميکرديم.
*نظرتان راجع به شيوه بازي کره شمالي چيست؟
وقتي شما با يک تيم تهاجمي بازي ميکنيد، فضاها باز هستند و فرصت براي نمايش و حمله وجود دارد. اما تيمي که فقط دفاع ميکند شرايط را تغيير ميدهد در اين بازيها بايد توپ را بدوانيد و فضا ايجاد کنيد. اگر دقت کرده باشيد کره شمالي همه فضاها را بسته بود.
*از بازي روبينيو راضي هستيد؟
روبينيو بسيار باهوش است، او ميداند چگونه در پستهاي مختلف بازي کند. وقتي شما کاکا يا روبينيو هستيد، مدافعان تمام تلاششان را ميگذارند تا شما را متوقف کنند و اينجاست که بايد مدام جاي خود را عوض کنيد. من از بازي روبينيو بسيار خوشحالم بخصوص که خيليها دوست ندارند او را در تيم ملي ببينند.
برزيل به زحمت كره شمالي را شكست داد
اين ديدار ازساعت 23 سه شنبه شب و از گروه هفتم جام جهاني برگزار شد.
بازيکنان کره شمالي در نيمه نخست به خوبي برابر رقيب قدرتمند خود بازي کردند و موقعيت هاي خوبي نيز به دست آوردند تا شاگردان دونگا موفق به باز کردن دروازه تيم آسيايي نشوند و تماشاگران نيز عليه سرمربي برزيل شعار دهند.
در نيمه دوم برزيل بر شدت حملات خود افزود و بالاخره در دقيقه 55 مايکون گل اول برزيل را به ثمر رساند.
الانو در دقيقه 72 دومين گل طلايي پوشان را به ثمر رساند تا خيال دونگا از کسب پيروزي راحت شود اما در دقيقه 89 جي براي کره شمالي گلزني کرد تا نماينده آسيا مزد بازي خوب خود را بگيرد و به اين ترتيب برزيل به سختي و با يک اختلاف گل به برتري رسيد.
اين بازي در ورزشگاه اليس پارک و به قضاوت ويتکور کاساي از مجارستان برگزار شد. وي به راميرس از برزيل اخطار داد.
در ديگر ديدار اين گروه پرتغال و ساحل عاج به تساوي بدون گل رسيدند.
مايكون: كره شمالي فراتر از حد انتظار ظاهر شد
مايکون که به عنوان بهترين بازيکن ديدار برزيل و کره شمالي انتخاب شد اظهار داشت: پيروزي بزرگي به دست آورديم، از اين جهت پيروزي بزرگي بود چون شروع خوبي در مسابقات داشتيم.
وي ادامه داد: از اينکه توانستم براي تيمم گلزني کنم خوشحالم. بر خلاف نظر کارشناسان مي خواستم مستقيم آن توپ را درون دروازه قرار دهم که اين اتفاق افتاد. خوشبختانه آن گل باعث فراهم شدن مقدمات پيروزي برزيل شد.
مايکون در خصوص کره شمالي گفت: حريف آسيايي ما فراتر از حد انتظار در زمين ظاهر شد ولي در بين دو نيمه با آشنايي نسبت به نقاط ضعف آنها برتري خود را ديکته کرديم.
مايکون در پايان گفت: بازيهاي بعدي قطعا سخت تر هستند چون پرتغال و ساحل عاج با بازي که انجام دادند نشان دادند تيمهاي پرقدرتي دارند.
برزيل سه شنبه در نخستين بازي خود در جام جهاني با نتيجه 2 بر يک کره شمالي را شکست داد.
افزايش تماشاگران نسبت به جام جهاني آلمان
بر اساس اعلام سايت فيفا با وجود جاهاي خالي زياد در استاديومهاي محل برگزاري مسابقات تا اين لحظه ميانگين تماشاگر در هر بازي 53.19 هزار نفر بوده است.
در حالي که در جام جهاني آلمان در 11 بازي اول ميانگين شمار نفرات 52.186 هزار نفر بوده است که در پايان تورنمنت اين تعداد به 52.491 هزار نفر رسيد.
سرماي شديد و اعتراض طرفداران برزيل به دونگا
تماشاگران تيم ملي برزيل هنگامي که اين تيم نميتوانست دروازه کره شمالي را باز کند به کارلوس دونگا اعتراض کرده و اين اعترضات در پايان نيمه اول به اوج خود رسيد.
* هوا بازي بسيار سرد و دماي آن 4 درجه زير صفر است. بسياري از خبرنگاران قبل از شروع مسابقه با مراجعه به مرکز خريد لباسهاي گرم تهيه کردند تا براي تهيه گزارش دچار مشکل نشوند.
* ورزشگاه در تسخير تماشاگران تيم ملي برزيل است و تنها 200 نفر از هواداران کره شمالي در ضلع جنوبي ورزشگاه حضور دارند.
* براي تعداد بسياري از خبرنگاران آسيايي که در ليست انتظار حضور داشتند بليط اين مسابقه صادر نشد و آنها به محل اقامت خود بازگشتند.
زيدان: تيم ملي فوتبال افريقاي جنوبي پتانسيل بالايي دارد
زين الدين زيدان، بازيکن سرشناس و سابق تيم ملي فرانسه روز سه شنبه گفت: همانگونه که آهوان چالاک تيم ملي راگبي آفريقاي جنوبي جام جهاني اين رشته را در سال 1995 فتح کردند، فوتباليست هاي چالاک در جام جهاني 2010 اين کشور نيز پتانسيل آن را دارند تا پيروز شوند.
زيدان گفت: تيم ملي بافانابافاناي آفريقاي جنوبي امروزه براحتي مي تواند شانه به شانه تيم هاي برتر جهان حرکت کند چراکه آن روح راگبي اکنون در کالبد تيم ملي فوتبال اين کشور نيز دميده شده است.
وي افزود: بازيکنان اين تيم تا زماني که روح نلسون ماندلاي بزرگ را در بدن دارند و در خانه خودبازي مي کنند نياز به انگيزه اضافه تري براي پيروز شدن ندارند چون در 1995 هم روح ماندلاي بزرگ بود که تيمشان را پيروز کرد.
زيدان اظهار داشت تيم بافانابافانا امروز ديگر تيم سابق نيست بلکه از توازن و توان کافي که بخواهد تا فينال پيش برود ، برخوردار است .
گفتني است که تيم آفريقاي جنوبي در همان گروهي است که فرانسه تيم ملي کشور زيدان قرار دارد . قرار است چهارشنبه شب افريقاي جنوبي با اروگوئه در استاديوم لوفتوس پرتوريا دومين بازي خود را برگزار کند.
خبرفوری:مصدومیت دروازه بان سوم تیم ملی فرانسه
در حالی که تیم ملی فرانسه در اولین دیدار خود در رقابتهای مرحله گروهی جام جهانی به تساوی ناامید کننده ای مقابل اروگوئه دست یافت و بحث و دوگانگی و مخالفت با سرمربی این تیم، موجب بروز اختلاف در رختکن این تیم شده است، خبر بد دیگری از اردوی خروسها شنیده می شود.
روزنامه اکیپ در گزارشی اعلام کرده که سدریک کاراسو، دروازه بان سوم تیم ملی فرانسه روز گذشته مصدوم شد است و به دوستانش گفته که مصدوم خواهد بود.
استفن رافیه (دروازه بان تیم موناکو)، به روزنامه اکیپ گفته که او از سوی مسئولان فدراسیون فرانسه، تماسی را دریافت کرده که بدین ترتیب به او اعلام کرده اند ممکن است او را روانه آفریقای جنوبی نمایند.مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه اکنون در حال مذاکره با سران فیفا بر سر این ماجرا هستند.
مربي كرهشمالي: اگر خوششانس بوديم برزيل را ميبرديم
سرمربي تيم ملي كره شمالي در پايان مسابقه تيمش با برزيل كه با برتري خفيف حريف به پايان رسيد، مقابل خبرنگاران ايستاد و با كمك مترجم به سوالات پاسخ داد:
*آيا از نمايش تيمتان راضي هستيد؟
بله، برزيل تيم بسيار قدرتمندي است و همه فكر ميكردند كه ما نميتوانيم مقابل آنها قد علم كنيم. اما به نظر من بازيكنان كره شمالي بسيار خوب بازي كردند.
*اگر خوششانس بوديد، پيروز ميشديد؟
بله، به طور قطع. ما براي گلزني تا لحظات آخر صبر كرديم، اما اگر زودتر گل ميزديم فرصت جبران بود.
*چه تاكتيكي را مقابل برزيل انتخاب كرده بوديد؟
بازيكنان من در نيمه اول دقيقاً به دستورات عمل كردند. از يك زاويه دورتر هميشه ما برزيل را تيمي ديدهايم كه بالهاي قدرتمندي دارد و مملو از بازيكناني هست كه بسيار با تكنيك هستند اما ما راهها را بستيم و كنترلشان كرديم. ما خيلي خوب دفاع كرديم و حتي حملاتي را هم تدارك ديدم كه موفق نشديم آنها را به گل تبديل كنيم. اما در نيمه دوم آنها حمله كردند و با تجربه بيشتري كه داشتند به گل رسيدند، اما من خوشحالم كه تيم ما هرگز پا پس نكشيد. ما از اين بازي تجربيات زيادي كسب كرديم كه در دو بازي آينده به كارمان خواهد آمد.
*آقاي كيم جونگ هان چه احساسي داريد؟
به عنوان يك مربي با توجه به اينكه جلوي برزيل بازي ميكرديم، گلزني من را بسيار خوشحال كرد من به بازيكنانم افتخار ميكنم و به خاطر آنها بود كه بعد از گل زدن احساساتي شدم.
*استراتژي شما در مسابقات بعدي چيست؟
هدف ما كسب يك پيروزي در جام جهاني است. ما 5 روز فرصت داريم و در اين 5 روز از نظر تاكتيكي خودمان را آماده خواهيم كرد. اما من بيشتر از اين نميتوانم اطلاعاتي بدهم، وقتش كه برسد من تصميم خواهم گرفت كه دفاعي بازي كنيم تا تهاجمي.
خدمات ويژه بي بي سي براي قطع صداي ووووزلاها
شبكه بي بي سي پس از دريافت 500 شكايت از بينندگانش در مورد صداي ووووزلاها، خدماتي موسوم به "دكمه قرمز" ارائه خواهد داد كه با استفاده از آن بينندگان اين شبكه مي توانند بازي ها را بدون صداي اين بوق هاي كر كننده بشنوند.
جنجال هاي زيادي در مورد اين بوق هاي پلاستيكي از زمان آغاز رقابت ها به وجود آمده است. بعضي از بينندگان تلويزيوني از وجود اين صدا در زمان برگزاري بازي ها ابراز ناراحتي كرده اند و همين مسئله موجب شده تا مسئولان شبكه بي بي سي در اين مورد به دنبال راهكاري باشند.
به اين ترتيب با اين سرويس جديد شبكه بي بي سي، صداي ورزشگاه به طور كامل قطع مي شود و تنها صداي گزارشگر روي بازي خواهد بود.
يكي از سخنگوهاي شبكه بي بي سي در اين مورد گفت:" استفاده از خدمات دكمه قرمز تنها يكي از گزينه هايي است كه ما در نظر گرفته ايم. در اين مورد در آخر هفته تصميم ديگري نيز خواهيم گرفت.
|