مسی: کاش در آرژانتین هم مثل بارسلونامرا دوست داشتند
لیونل مسی ستاره باشگاه بارسا و تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرده که تیم ملی کشورش می تواند قهرمان دنیا لقب بگیرد و در عین حال به این نکته اشاره کرده که انتقاداتی که در مورد عملکرد او در ترکیب آلبی سلسته وارد می شود، برایش بسیار ناراحت کننده است و امیدوار است که هموطنانش نیز مثل هواداران فوتبال در بارسلونا از او حمایت کنند.
لیونل مسی، در بارسلونا بسیار محبوب است ولی زمانی که برای تیم ملی کشورش به میدان می رود، سی ل انتقادات روانه عملکرد او می شود و همین موضوع موجبات ناراحتی ستاره ریز نقش آرژانتینی را فراهم آورده.
مسی در صحبتهایی که در روزنامه سپورت کاتالونیا منتشر شد گفت:« فکر می کنم که ما می توانیم قهرمان دنیا شویم.این شانس را داریم که از فاکتورهای مختلفی که تیمهای قهرمان از آن بهره می برند،برخوردار باشیم. البته می بایست گام به گام به جلو برویم.»
ستاره آرژانتینی به این نکته اشاره کرد که به محض ورود به آفریقای جنوبی، تمام خاطرات سخت و تلخی که از مرحله مقدماتی رقابتهای جام جهانی در ترکیب آرژانتین به یاد داشت را به دست فراموشی سپرده. مسی ادامه داد:« به محض ورود به آفریقای جنوبی همه چیز برایم از صفر آغاز شد.می دانستم که امور به نحو دیگری خواهند بود و می بایست از شرایط حضور در اینجا بهره ببرم. امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد و می بایست به آرامی حرکت کنیم.»
او با تشکر از حمایتهای هم تیمی هایش در شرایط سخت و دشوار گفت:« هم تیمی هایم در لحظات سخت با من بودند و بسیار خوشحال می شدم که درکشورم هم مرا دوست می داشتند و همان طور که در بارسلونا از من مراقبت و حمایت می کنند، در آرژانتین هم از من حمایت می شد.»
مسی در مورد نحوه بازی اش در دیدار مقابل نیجریه گفت:« من در دیدار مقابل نیجریه به نحو دیگری وبه شیوه ای کاملا متفاوت با بارسلونا بازی کردم. گاهی وقتها به عقب می آمدم و تماس به مراتب بیشتری با توپ داشتم.»
پودولسکی: کاش لو بماند!
لوکاس پودولسکی، مهاجم تیم ملی آلمان گفته امیدوار است یواخیم لو پس از جام جهانی هم مربی این تیم بماند و آنها را در یورو 2012 هدایت کند. آلمانیها به دنبال چهارمین قهرمانی خود هستند و تیم لو تواست دراولین گام استرالیا را چهار بر صفر در هم بکوبد.
قرارداد لو با فدراسیون فوتبال آلمان تا پایان جام جهانی است و مذاکرات برای تمدید قرارداد در ابتدای سال جاری به شکست انجامید.
لو چهار سال پیش مربی آلمان شد و آنها را به فینال یورو 2008 رساند، اما آینده او در این تیم مبهم است و مشخص نیست او در مسابقات مقدماتی یورو که از سپتامبر آغاز میشود در تیم ملی حضور داشته باشد.
پودولسکی که گل اول تیمش مقابل استرالیا را زد، میگوید: «حالا زمان صحبت درباره قرارداد نیست، اما هم تیم و هم من دوست داریم همچنان با لو کار کنیم. به نظرم لو میتواند تا سالها بهترین نتایج را با تیم بگیرد. وقتی بازیکنان افت کردند او همچنان به آنها اعتقاد داشت و این باور او حالا نتیجه داده است. بعید میدانم مربیان بزرگ زیادی مانند او وجود داشته باشند. او سالهاست مربی من است و به من از نظر تاکتیکی نکات فراوانی را آموخته.»
مصاحبه با سسک: تیم جوانتر ولی باتجربه تری داریم
کاپيتان باشگاه آرسنال و ستاره تيم ملي اسپانيا، يکي از کليدي ترين مهره هاي دل بوسکه در جام جهاني است. او با فروتني از ديدارهاي تيمش صحبت مي کند و معتقد است، تيمش براي هر يک از ديدارها بايد نهايت تلاشش را براي پيروزي به کار بگيرد. متن اين گفتگو را با هم مطالعه مي کنيم:
* تيم شما در مقايسه با رقابتهاي جام جهاني آلمان چه تغييراتي داشته است؟
- تيم ما اندکي جوان تر شده، ولي در عين حال با تجربه بيشتري به آفريقاي جنوبي آمده است. تغييراتي در ميانه تيم اعمال شده و جوانگرايي بيشتري در اين تيم به عمل آمده است. ما دقيقاً مثل جام جهاني آلمان، بسيار متمرکز هستيم. در آلمان هم بسيار خوب بازي مي کرديم، ولي بدشانسي باعث حذف ما از گردونه اين رقابتها شد. بايد ياد بگيريم که در رقابتهاي جام جهاني هر تيمي مي تواند کار را براي ما سخت کند، هر تيمي! بايد از اشتباه ها درس گرفت و اصلاً نبايد خود را جزو برترين ها ديد. براي موفقيت و قهرماني در جام جهاني به چاشني شانس هم نياز است؛ همان چيزي که در رقابتهاي يورو 2008 از آن بهره برديم.
* در مورد عملکرد دروازه بان نيجريه از يک سو و گرين در دروازه انگليس از سوي ديگر، چه نظري داري؟
-انگليس هميشه با بدشانسي مواجه مي شود، ولي اميدواريم که مشکلات آنها حل شود. هيچ بازيکني شايسته اتفاق دردناکي که براي گرين رخ داد، نيست.
* گمان مي کني که کاپلو در مورد آلمونيا مرتکب اشتباه شد؟ آلمونيا آماده بود تا با پذيرش تابعيت انگليسي، در دروازه سه شيرها قرار بگيرد، ولي کاپلو اين موضوع را نپذيرفت.
- واقعيت اين است که من اصلاً نفهميدم که در نهايت اين ماجرا به کجا کشيده شد. آلمونيا انگيزه هاي زيادي داشت تا بتواند در سطح بين المللي خوش بدرخشد. نمي دانم چه اتفاقي افتاد، ولي آلمونيا تمايل زيادي داشت.
* نکاتي که اسپانيا براي قهرماني در جام جهاني به آن نياز دارد چيست؟
-ببينيد، ما يک گروه از انسانهاي بسيار خوب و با کيفيت هستيم که البته تيمي بسيار رقابتي و جنگنده داريم که عطش فراواني براي پيروزي دارد. اين شرايط کنوني تيم ماست. ما عطش و تشنگي فراواني براي کسب جام قهرماني داريم و مي خواهيم ثابت کنيم که اسپانيا مي تواند بهترين تيم دنيا در جام جهاني باشد.
* چطور مي توان توجيه کرد که يکي از ستاره هاي ليگ برتر، در ترکيب تيم ملي اسپانيا، بازيکن فيکس تيمش نباشد.
-در تيم ما بازيکنان با کيفيت و تواناي زيادي حاضر هستند. بايد با فروتني به تلاشمان ادامه دهيم. بايد با هم تيمي ها، رقابت سالمي داشت و زماني که فرصت براي نمايش توانايي ها از راه رسيد، نهايت تلاش و کوشش را براي موفقيت تيم به کار گرفت. من کاملاً آرام هستم و از اينکه يکي از اعضاي اين تيمم، احساس رضايت مي کنم و فقط مي توانم از همه تشکر کنم؛ زيرا حضور در اينجا و در کنار هم تيمي ها افتخار بزرگي است و مي توان از آنها درسهاي زيادي آموخت.
* نظرت در مورد عنوان «مدعي قهرماني» براي اسپانيا چيست؟
- اين را پس از آغاز ديدارهايمان مي توان دريافت. تيم ما از نظرذهني باور دارد که ما مدعي قهرماني نيستيم. ما تيمي معمولي هستيم، مثل تمام تيمهاي ديگر حاضر در اين رقابتها که بايد گام به گام رو به جلو پيش برويم. هيچ کسي از ما صحبت نمي کند. بايد فروتن بود و بتدريج پيش رفت. بايد در ابتدا به اولين ديدارمان فکر کنيم و پس از آن ببينيم که اوضاع چطور پيش مي رود. در حال حاضر صعود از مرحله گروهي مهمترين نکته است.
هروبش: اوزیل، مسی آلمان است
هورست هروبش، مدافع تیم ملی آلمان در جامهای جهانی 1978 و 1982، در صحبتهایی زبان به تمجید از مسعوت اوزیل، ستاره جوان و توانای آلمانی گشوده و او را با لیونل مسی آرژانتینی مقایسه کرده است.
هروبش همچنین در بخش دیگری از صحبتهایش به انتقاد از مسئولان و کارشناسان فوتبال آلمان گشوده که با تمجید از ستاره های تیمهای دیگر ، ستاره های خودشان را نادیده می گیرند. او در صحبتهایی گفت:« ما رونی را به عرش آسمان می بریم و بیش از حد به تعریف و تمجید از کریس رونالدو و مسی می پردازیم. ولی ما ، مسی خودمان را داریم. مسی ما مسعوت اوزیل است.»
هروبش در گفتگو با روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلمان این گفته ها را بر زبان آورد. کمتر از یک سال پیش بود که هروبش با تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان مقامی اروپایی را کسب کرد و در این تیم، بازیکنانی از جمله نویر، خدیرا، مارکو مارین،بواتنگ، تونی کروس و مسعوت اوزیل حاضر بودند.
اکنون بخش عمده ای از بازیکنان تیم زیر 21 ساله های آلمان در جام جهانی از پیراهن این تیم دفاع می کنند و هروبش در صحبتهایی در این رابطه گفت:«جوانان ما در تیم زیر 21 ساله ها ثابت کردند که توانایی انجام کارهای بزرگی را دارند؛ به همین دلیل قهرمانی در جام جهانی، با این تیم، برایم چندان عجیب نیست.» دلبوسکه: میخواهیم این بهترین جام جهانی تاریخ شود!
بیسنته دلبوسکه، مربی اسپانیا امروز تیمش را مقابل سوییس هدایت میکند. او میگوید این تورنمنت میتواند بهترین جام جهانی تاریخ باشد. دلبوسکه می گوید بازیکنانش احساس مسئولیت میکنند که کاری کنند تا مردم کشور میزبان و آفریقای جنوبی به این تورنمنت افتخار کنند.
او گفت: «باید مثبت باشیم. میخواهم بسیار خوشبین باشم. ما میخواهیم کمک کنیم چون این اولین جام جهانی آفریقاست. اگر مشکلی در زمینه آمادهسازی و نظیر آن باشد، باید با آنها همکاری کنیم تا این جام جهانی بهترین جام تاریخ شود.»
بیه لسا: نسبت به هشت سال پیش پیرتر، ضعیفتر و بدتر شدهام
مارسلو بیه لسا مربی شیلی گفته اعتقاد ندارد که کار انجامنشدهای در جام جهانی دارد که باید آن را به پایان برساند. او در جام جهانی 2002 مربی آرژانتین بود و با شکست مقابل انگلیس و تساوی مقابل سوئد از رسیدن به دور دوم باز ماند.
اما این مربی 54 ساله از آن شکست بزرگ رهایی یافته و برای بار دوم به صحنه رقابتهای بینالمللی برگشته است.
او میگوید: «آخرین حضور من در جام جهانی هشت سال پیش بود. حالا با آن هنگام قابل مقایسه نیست و اتفاقات به گونه دیگری است. من احساس میکنم پیرتر شدهام. زمان میگذرد و هشت سال از آن روز گذشته و این گذر زمان شخصیت و سلامتی شما را بدتر میکند. من از آن هنگام بدتر شدهام.»
شیلی با بازی پرطراوت و تهاجمی توانست پس از برزیل در رتبه دوم گروه مقدماتی قرار بگیرد و به جام جهانی برود. این اولین جام جهانی شیلی پس از 12 سال است و شیلی به بیه لسا پیشنهاد شهروندی داده است.
بیه لسا میگوید: «بازیکنان همان انتظاری را دارند که مردم شیلی دارند، این که جام جهانی خیلی خوبی داشته باشیم. ما هیچ هدفی نداریم. تمام گامهای لازم برای آماده شدن برای حضور در این رقابت مهم را برداشتهایم و مشکل خاصی هم نداشتهایم، یا مشکلات ما معمولی بودهاند. آماده شروع هستیم.»
كاكا:كره شمالي عالي بود
کاکا، هافبک برزیل پس از پیروزی دو بر یک تیمش مقابل کره شمالی گفت: «از اولین بازی خود خوشحالم، مخصوصا با توجه به این که در این فصل مصدومیتهای بسیاری داشتم. خوشحالم که توانستم بازی کنم و به من فرصت داده شد. نتیجه خوب است و احساس خوبی دارم.»
از کاکا پرسیده شد آیا کره شمالی بهتر از انتظارات او بوده و او پاسخ داد: «آنها خیلی عالی بازی کردند. مرتبا ما را دور از محوطه جریمه نگه میداشتند و هر کاری میکردند تا نتوانیم گل بزنیم. اما در نیمه دوم فضای بسیاری ساختیم و توانستیم دو گل بزنیم.»
سزار:برزيل تركيبي از اينتر و بارساست
ژولیو سزار دروازهبان برزیل پس از پیروزی تیمش مقابل کره شمالی گفت: «خوشحالم که مایکون گل زد. او دوست خوب من است. برزیل به نظر من ترکیبی از اینتر و بارسلونا است و انگار ما در نوکمپ حضور داشتیم!»
او درباره بازی توضیح میدهد: «بازی خوب پیش رفت، سه امتیاز گرفتیم و دو گل زدیم و این یعنی در صدر جدول قرار گرفتهایم. اولین بازی همیشه این گونه است و کمی تنش و اضطراب در آن طبیعی است. هر چیزی ممکن است روی دهد. همه چیز خوب پیش رفت و در نیمه دوم به مراتب بهتر شدیم.»
|