نمایش پست تنها
قدیمی 06-17-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

يكـ روز , يكــ اخبــار " جـام جهـاني 2010 آفريقـا » 17 ژوئـن !

اعتماد به نفس بالای کره‌ای‌ها قبل از دیدار با آرژانتین
پارک جی‌سونگ هم در این دیدار مقابل دوستش قرار می‌گیرد: «خوشحالم که روبروی توز بازی می‌کنم. نتیجه دیدار نشان خواهد داد که آیا می‌توانیم آنها را شگفت‌زده کنیم یا نه. اما تیم ضعیف‌تر می‌تواند تیم قوی‌تر را ببرد.»
نشست خبری تیم کره جنوبی پیش از دیدار مقابل آرژانتین برگزار شد. هوه جونگ‌مو، مربی کره جنوبی در این باره می‌گوید: «هدف ما رسیدن به دور بعد است. بازی سختی پیش روی ماست، اما ما به خوبی آماده شده‌ایم. آرژانتین تیم قدرتمندی است اما تیم قوی‌تر همیشه پیروز نمی‌شود.»
جونگ‌مو در جام جهانی 1986 بازیکن کره جنوبی بود. کره‌ای‌ها در آن دوره به مصاف آرژانتین رفتند و سه بر یک باختند. او می‌گوید: «داور تاثیرگذار بود. البته ما با تیمی سطح بالا روبرو شده بدویم و تجربه بسیار کمی داشتیم. اما حالا بازیکنان بزرگی مانند پارک داریم و تجربه ما هم بالاست. اوضاع کاملا متفاوت است. آن موقع خیلی می‌ترسیدیم، اما حالا می‌خواهیم از بازی مقابل آرژانتین لذت ببریم.»
او درباره ووووزلاها می‌گوید: «هرگز به صدای آنها فکر نکرده‌ام. صدایشان کمی بلند است، اما بازیکنان ما روی بازی تمرکز دارند و این آن چیزی است که اهمیت دارد.»
لیونل مسی مقابل کره بازی می‌کند و جونگ‌مو اعتقاد دارد: «او بازیکن بزرگی است و ما این را می‌دانیم. آماده رویارویی با او هستیم و بازیکنان ما هم آماده چالش هستند.»
پارک جی‌سونگ هم در این دیدار مقابل دوستش قرار می‌گیرد: «خوشحالم که روبروی توز بازی می‌کنم. نتیجه دیدار نشان خواهد داد که آیا می‌توانیم آنها را شگفت‌زده کنیم یا نه. اما تیم ضعیف‌تر می‌تواند تیم قوی‌تر را ببرد.» پزشک ایتالیادرآستانه قطع امید از بوفون

جیان‌لوییجی بوفون، دروازه‌بان ایتالیا با وجود مشکل دیسک کمر، در آفریقای جنوبی خواهد ماند اما خبر بد این است که مشخص نیست او چه زمانی بهبود یابد. انریکو کاستلاچی، پزشک تیم گفته اگر اوضاع او بهبود نیابد باید زیر تیغ جراحان برود.

تیم پزشکی زمان دقیقی برای بهبودی او ارائه نکرده‌اند و شاید او نتواند برای ایتالیا بازی کند. آسیب‌دیدگی او ممکن است چند روز، چند هفته یا حتی چند ماه طول بکشد. کاستلاچی می‌گوید: «او دچار مشکل دیسک کمر شده. اوضاع را به یوونتوس اطلاع داده‌ایم. نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم که او چطور یا چه زمانی بهبود می‌یابد. زمان بهبود او کوتاه نیست و هیچ کسی نمی‌تواند آن را پیش‌بینی کند. باید با تشخیص به پیش برویم و ببینیم او چطور واکنش نشان می‌دهد. تنها هر روز می‌توانیم بگوییم که اوضاعش بهتر شده یا نه. البته مشکل او جدید نیست و مربوط به گذشته است، اما عود کرده و بازگشته. او در آفریقای جنوبی خواهد ماند.»

او درباره جراحی بوفون می‌گوید: «احتمال کمی وجود دارد که او بهبود یابد، اما اگر نشد جراحی هم راه حلی است. نهایت تلاش خود را انجام می‌دهیم تا او بهبود یابد. می‌خواهیم هم به عنوان یک انسان و هم به عنوان بازیکنی حرفه‌ای حالش بهتر شود.»

در غیاب بوفون، فدریکو مارکتی در دروازه ایتالیا قرار می‌گیرد.

په‌په: مارکتی جانشین خوبی برای بوفون است

سیمونه په‌په، هافبک تیم ملی ایتالیا گفته در صورت لزوم، فدریکو مارکتی می‌تواند به شکلی درخور جانشین جیان‌لوییجی بوفون شود. او همچنین گفته ایتالیا بازیکنی مانند فرانچسکو توتی را کم دارد، کسی که بتواند به تیم خلاقیت بیفزاید.

او می‌گوید: «فرانچسکو توتی قهرمان است. اما در هر حال من هم آماده حرکت هستم.»

جیان‌لوییجی بوفون، دروازه‌بان تیم شاید به دلیل درد از ناحیه کمر نتواند در باقی دیدارهای تورنمنت بازی کند ولی په‌په مطمئن است ایتالیا می‌تواند با غیبت دروازه‌بان یوونتوس کنار بیاید: «اگر جیجی نباشد، جای خالی او احساس می‌شود، اما فدریکو مارکتی دروازه‌بان بسیار قابل اعتمادی است و همه ما خیالمان از بابت او آسوده است.»

بوفون در قهرمانی آتزوری در سال 2006 نقشی کلیدی داشت و مارکتی، دروازه‌بان کالیاری تا حالا تنها 6 بازی ملی در کارنامه دارد.

سندروس جام جهانی را از دست می‌دهد؟

فیلیپ سندروس در بازی سوییس مقابل اسپانیا به دلیل مصدومیت در نیمه اول زمین را ترک کرد.

شبکه SF2 سوییس گزارش داده که او دچار مصدومیت از ناحیه مچ پا شده و به همین دلیل شاید مدافع سابق آرسنال نتواند در دیگر دیدارهای تیمش به میدان برو هیتسفلد: این پیروزی تاریخی بود

اوتمار هیتسفلد، مربی سوییس گفته پیروزی تیمش مقابل اسپانیا بردی تاریخی بود. گل نیمه دوم ژلسون فرناندس که در آشفتگی جلوی دروازه اسپانیا به ثمر رسید، باعث شد سوییس به اولین برد تاریخ خود مقابل اسپانیا دست یابد.

این نتیجه شگفتی اولین دور بازی‌ها را رقم زد و هیتسفلد بسیار باتجربه از این برد خوشحال است. سوییس اکنون می‌تواند به آسانی به مرحله بعد راه یابد، اما هیتسفلد از بازیکنانش خواسته با برد مقابل قهرمان اروپا مغرور نشوند.

هیتسفلد می‌گوید: «یک پیروزی تاریخی به دست آوردیم که در کتاب‌های رکوردها ثبت می‌شود. یک گام به صعود نزدیک شدیم، اما حالا انتظارات از ما بیشتر می‌شود. باید متمرکز بمانیم. شروع تورنمنت با برد مقابل یکی از بزرگ‌ترین مدعیان حسی عالی می‌دهد. این سه امتیاز غیرمنتظره بود.»

هیتسفلد درباره تاکتیک تیمش می‌گوید: «دو خط فشرده پشت سر مهاجمان داشتیم چون نمی‌خواستیم انرژی زیادی برای نبرد بر سر توپ از دست بدهیم. به دنبال تمرکز روی دفاع و صبر برای ضدحمله بودیم. این که نگذاشتیم اسپانیا در نیمه اول موقعیت چندانی داشته باشد باعث افزایش اعتماد به نفس ما شد. اسپانیا در نیمه دوم مرتبا حمله کرد و می‌دانستیم که دفاعش باز می‌شود. پس از آن که جلو افتادیم، اعتماد به نفس ما حتی بیشتر هم شد. اگر مقابل اسپانیا تهاجمی بازی کنید، پشت سر هم گل می‌خورید.»

اسپانیا به سختی موقعیت‌های گل ایجاد می‌کرد و هر گاه فرصتی پیش می‌آمد، دیه‌گو بنالیو دروازه‌بان سوییس مانع گل خوردن تیمش می‌شد. هیتسفلد می‌گوید: «او در موقعیت‌های تک به تک دروازه‌بانی در سطح جهانی است و در پیروزی ما نقشی تعیین‌کننده داشت.»

ناراحتی بازیکنان آمریکا برای رابرت گرین

کلینت دمپسی از این که رابرت گرین تا این حد مورد انتقاد قرار گرفته حس خوبی ندارد. گرین در بازی انگلیس و آمریکا گل بدی خورد و دمپسی می‌گوید: «خیلی سخت است. یعنی شما زیر میکروسکوپ هستید. برای مردمی که داخل میدان نیستند انتقاد بسیار راحت است، اما کسی که در این شرایط بوده و در چنین دیدارهای سختی حضور داشته می‌داند معنی‌اش چیست. البته از این اتفاقات می‌افتد و باید خود را بازیابید و به حرکت ادامه دهید.»

مارکوس هانمان، دروازه‌بان آمریکا هم که دروازه‌بان اصلی ولورهمپتون است می‌گوید: «می‌دانید که در انگلیس چه بلایی به سرش خواهند آورد. آن جا همه بی‌رحم هستند. اما این هم زندگی دروازه‌بان‌ها است. اگر آنها اشتباه کنند هیچ کسی پشت سر آنها نیست تا جبران کند. مهاجمان 12 موقعیت را از دست می‌دهند و یک توپشان گل می‌شود و بهترین بازیکن میدان می‌‌شوند و قهرمان لقب می‌گیرند. اما اوضاع برای ما خیلی منصفانه نیست.»

استقبال بی‌نظیر تماشاگران از دروگبا

بازگشت دیدیه دروگبا به میادین فوتبال باعث شادی تماشاگران شد، هر چند که او نتوانست در بازی ساحل عاج و پرتغال کاری کند که بازی با تساوی بدون گل پایان نیابد.

حضور بازیکن سال آفریقا در اواسط نیمه دوم با سر و صدای تماشاگرانی همراه شد که به افتخار او ووووزلاهایشان را به صدا درآوردند و بر طبل‌هایشان کوفتند.

دروگبا که گچ محافظ بر دستش بود می‌گوید: «به مربی گفتم اگر نیاز دارد می‌توانم بازی کنم.»

دست راست دروگبا در بازی 4 ژوئن مقابل ژاپن شکسته بود و حضور او در هاله‌ای از ابهام قرار داشت. خورخه لاریوندا داور مسابقه و مقامات پرتغالی گفتند اگر گچ او به دیگر بازیکنان آسیب نمی‌زند مشکلی با آن ندارند.

تا قبل از حضور دروگبا، همه نگاه‌های 37034 تماشاگر حاضر به کریستیانو رونالدو بود اما با آمدن او در دقیقه 66 اوضاع عوض شد.

سون گوران اریکسون، مربی ساحل عاج می‌گوید: «امیدوار بودیم نیازی به دروگبا نباشد اما می‌خواستیم پیروز شویم و مجبور شدیم او را به میدان بیاوریم. نمی‌خواستیم به او فشاری وارد شود.»

دروگبا می‌گوید: «یک بار که به زمین افتادم درد را حس کردم. چند روز زمان دارم تا اوضاعم بهتر شود و مقابل برزیل بازی کنم. با توجه به سابقه کم ساحل عاج در جام جهانی، باید از نتیجه راضی باشیم، آن هم مقابل تیم سوم رده‌بندی فیفا و آن هم برای کشوری کوچک مانند ما. بسیار به نتیجه‌ای که به دست آوردیم افتخار می‌کنم.»

برد غنا مقابل صربستان تنها پیروزی آفریقایی‌ها در دور اول مسابقات بوده است.

رابرت گرین با نامزدش به هم زده بود!

آیا این دلیل اشتباه بزرگ او در بازی مقابل آمریکا بود؟

رابرت گرین، دروازه‌بان انگلیس شاید در هنگامی که روی شوت آرام کلینت دمپسی توپ از دستانش گریخت و به درون دروازه غلتید فکرش جای دیگری بوده است.

روزنامه‌های میرر و دیلی‌میل نوشته‌اند به هم خوردن رابطه گرین با الیزابت مینت کانادایی، نامزد سابقش باعث شده او تمرکز بالایی نداشته باشد.

گرین و مینت در سال 2008 با هم آشنا شدند، زمانی که وستهم به کانادا رفته بود تا با تیم آل استارز بازی کند. گرین در آن بازی سه گل دریافت کرد.

مینت می‌گوید: «یادم نیست به من چه گفت، تنها لهجه انگلیسی‌اش به یادم ماند!»

اما اندی اوانز، مدیر برنامه‌های او نظر دیگری دارد: «نامزدی آنها ماه‌ها پیش به جدایی انجامید. راب تا حد امکان با تمرکز به آماده شدن برای تیم ملی پرداخته بود.»

گرین از هم‌تیمی‌هایش و طرفداران انگلیس بابت آن اشتباه بزرگ معذرت خواست. آخرین باری که گرین در انظار ظاهر شد روز یکشنبه بود که داشت با هم‌تیمی‌هایش گلف بازی می‌کرد.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید