نمایش پست تنها
قدیمی 06-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نامزد کاسیاس، مقصر شکست اسپانیا مقابل سوئیس؟

هواداران ناراحت تیم ملی اسپانیا، نامزد کاسیاس که خبرنگار ورزشی یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیاست را مقصر شکست قرمزپوشان می دانند.

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، سفر همسران و نامزدهای بازیکنان به آفریقای جنوبی را ممنوع کرد و اکنون شاید خیلی ها بیش از پیش به تصمیم مربی ایتالیایی سه شیرها ایمان بیاورند، چرا که خیلی از هواداران تیم ملی اسپانیا، نامزد کاسیاس را مقصر اصلی شکست این تیم مقابل سوئیس می دانند و معتقدند که سارا کربونرو، خبرنگار ورزشی یکی از شبکه های تلویزیونی این کشور، به صورت غیرمستقیم در شکست ماتادورها تاثیرگذار بوده

تیم ملی اسپانیا چهارشنبه شب مغلوب سوئیس شد و این در حالی بود که تیم ملی سوئیس نمایش تدافعی فوق العاده ای را به اجرا می گذاشت. اسپانیایی ها در نهایت نتوانستند به گل برسند و تک گل گلسون فرناندس، بازیکن سوئیس، موجبات پیروزی سوئیس را فراهم آورد.

سارا کربونرو پیش و پس از این دیدار در جایگاه خبرنگاران حاضر بود و با کاسیاس،بعنوان خبرنگار گفتگو کرد. بسیاری از هواداران اسپانیایی از حضور سارا کربونرو در آفریقای جنوبی و در اردوی ماتادورها رضایت ندارند و معتقدند که این می تواند در عملکرددروازه بان اسپانیا تاثیرگذار بوده و باعث حواس پرتی اوشود.

البته تعدادی از خبرنگاران در کنفرانس خبری پس از دیدار اسپانیا مقابل تیم ملی سوئیس،از کربونرو در این رابطه سوال کردند و او در این رابطه گفت:« آیا من ممکن است موجبات حواس پرتی تیم را فراهم بیاورم؟ فکر نمی کنم ربطی به حضور من داشته باشد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید