نمایش پست تنها
قدیمی 06-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مارادونا: از پلاتینی معذرت می‌خواهم، اما از پله نه!

مربی آرژانتین از تماشای پیروزی تیمش مقابل کره جنوبی بسیار خوشحال شده بود و تصمیم گرفت درباره موضوعات مختلفی صحبت کند...

سایت گل – آرژانتین با نمایشی عالی کره جنوبی را چهار بر یک شکست داد. این برد باعث خوشحالی دیه‌گو مارادونا، مربی آنها شده است.
مارادونا در نشست خبری پس از دیدار گفت: «بازیکنان کارشان را عالی انجام دادند. آنها دقیقا همان کاری را کردند که پیش از بازی بر سرش بحث کرده بودیم. آنها افتخار می‌کنند که پیراهن آرژانتین را می‌پوشند و این نکته خود را نشان می‌دهد. من حالا خیلی خوشحالم و آرام.»
مارادونا ادامه می‌دهد: «در اکثر دقایق دیدار حاکم میدان بودیم و شایستگی کامل پیروزی را داشتیم. بازی مقابل نیجریه نشان داده بود که قادر به چه کارهایی هستیم و امروز مطابق انتظارات بودیم. اشتباه مارتین دمیکلیس تنها لحظه‌ای بود که کنترل بازی را از دست دادیم. در نیمه دوم بسیار بهتر از نیمه اول بودیم و می‌خواهیم در دیدارهای آتی هم پیشرفت کنیم. در مسیری درست گام برمی‌داریم و اتفاقات دیگر گروه‌ها حواس ما را پرت نمی‌کند.»
مربی آرژانتین می‌گوید: «فرصت آن را یافتیم که مقابل کره جنوبی بازی خود را ارائه دهیم و تنها برای مدت کوتاهی در ابتدای نیمه دوم این اتفاق نیفتاد. آنها تنها زمانی می‌توانستند ما را به دردسر بیندازند که اشتباه کنیم و ما به ندرت اشتباه کردیم.»
مارادونا درباره دعوای اخیر با پله و پلاتینی هم توضیح داد. او درباره دشمن برزیلی دیرینش گفته بود که او باید به موزه برگردد و اضافه کرده بود که رابطه‌اش با رییس یوفا هم سرد و غیرصمیمی است. او اکنون می‌گوید: «پلاتینی نامه‌ای به من فرستاد و توضیح داد که هرگز آن حرف‌هایی که مطبوعات نقل کرده بودند را نزده است. از او عذر می‌خواهم، اما از پله نه!»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید