/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/
دلبوسكه پاسخ آراگونس را داد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي اسپانيا ساعتي پس از اظهارات تحريكآميز همتاي پيشين خود در اين تيم پاسخ وي را داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، در ساعات اوليه صبح روز پنجشنبه لوئيس آراگونس سرمربي پيشين اسپانيا كه با اين تيم قهرمان يورو 2008 شده بود، در واكنش به شكست يك بر صفر اسپانيا برابر سوئيس گفت: ترس از نام هيتسفلد و مشكلات تاكتيكي باعث شد از سوئيس شكست بخوريم.
آراگونس در اظهارات تند خود ادامه داد: در جنگ تاكتيكي شكست خورديم و اسپانيا در يك بازي كه ميتوانست با پيروزي آن را پشت سر بگذارد، متحمل شكست شد.
ساعاتي پس از اين اظهارات ويسنته دلبوسكه سرمربي كنوني اسپانيا اظهار داشت: هرگز دو اسپانيا وجود ندارد و اين اسپانيا همان اسپانيايي است كه آراگونس با آن كار كرده است.
وي افزود: در اين شرايط سعي ميكنم بر رفتار خود مديريت داشته باشم و به تمام عقايد احترام بگذارم اما عقايد برخي كوتهفكران را قبول نميكنم.
دلبوسكه ادامه داد: تيم من شكست خورده و من مسئول اين شكست هستم اما اين دليل نميشود كه در طومار بلندبالايي ضمن خوشحالي آزاردهنده نقاط ضعف مرا به من گوشزد كنيد. آراگونس مطمئن باشد اگر در يورو 2008 شكست ميخورد به احترام او يك كلمه هم با مطبوعات مصاحبه نميكردم و تصور ميكنم در آن شرايط سكوت من بيشتر به نفع آراگونس بود تا آنكه با حرفهاي خود محيط را مسموم كنم.
وي خاطرنشان ساخت: اكنون چيزي براي گفتن ندارم و ميدانم هر كسي نظر خود را ميدهد ولي صبر كنيد تا پس از بالابردن جام قهرماني جام جهاني 2010 در يك كنفرانس خبري جواب همه را بدهم.