نمایش پست تنها
قدیمی 06-18-2010
kiana آواتار ها
kiana kiana آنلاین نیست.
کاربر بسیار فعال

سپاسها: : 843

1,438 سپاس در 268 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب من این پست را اینجا میزنم بعد یکی لطف کنه و بیاد همه این پستها را منتقل کنه به همین ادرسی که امید جان گفتن....
خوب در ادامه بحث بازی فرانسه من باید بگم که طبق اخرین تماس تلفنی که من با اقای دومینیک داشتم ایشون فرمودند که ........
اولا :ما دوست نداشتیم بازی را ببریم چون در صورت برد این بازی دل بچه های مکزیک میشکست چون الحق و الانصاف خوب بازی کردن مکزیکی ها. ما اجازه دادیم که کمی پایین جدولی ها هم بازی را ببرند تا بیان بالا و طعم مدال گرفتن را بچشند چون بردن این بازی برای فرانسه مثل اب خوردن بود.مگر ندیدی چقدر این اقای دومینیک خونسرد بازی را تماشا میکرد .از اول قصد داشتن ببازند .
دوما :ما به عمد این بازی را باختیم چون اب و هوا و غذاها و ....کلا افریقا به مزاج ما سازگار نیست و ما دوست داریم هر چه سریعتر خاک این کشور عجب و غریب را ترک کنیم و از شر صدا این وو ووو زولا هم راحت بشیم.و برگردیم فرانسه و از غذاهای خوب و اب و هوای خوب کشور خودمون بیشتر لذت ببریم.
ثالثا هر کی در افریقا زیاد توقف کنه یا مالاریا نیشش می زنه یا ایدز میگیره ما هم چون علاقه به ایدز گرفتن و نیش مالاریا نداریم بنابراین تصمیم گرفتیم ببازیم تا بتونیم هرچه سریعتر از این کشور فرار کنیم
در اخر ایشون به من فرمودند که ما امیدواریم ایتالیا ببره و بره بالا تا هر چی مالاریا هست از خون ایتالیایی ها نوش جان کنه ...
قربان شما :دومینیک.
از خودم میپرسم : ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود ؟

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید