نمایش پست تنها
قدیمی 06-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مسی: وو ووزلا، دلیل به ثمر رسیدن گل کره

ستاره آرژانتینی معتقد است که امسال را باید سال آرژانتین دانست

سایت گل- لیونل مسی ، ستاره جوان تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که صدای بوقهای وو ووزلا، باعث اشتباه مارتین دمیچلیس و دریافت گل از کره جنوبی شده است.

در حالی که تنها ثانیه هایی تا پایان نیمه اول بازی باقی مانده بود، دمیچلیس توپ را از یکی دیگر از بازیکنان آرژانتینی دریافت کرد ولی لی چونگ یونگ از پشت سر دمیچلیس از راه رسید و با ربودن توپ از مقابل او، تک گل کره را به ثمررساند. مسی معتقد است که بازیکنان به خاطر سرو صدای بیش از حد، قادر به صحبت کردن با هم نیستند.

مسی در گفتگویی که درروزنامه اسپورت منتشر شد، گفت:« تو اصلا نمی توانی هیچ چیزی را بشنوی، دقیقا مثل آن روز... همان که در مورد میچو (دمیچلیس) دیدید.. همه ما از همه طرف فریاد می زدیم تا به او هشدار دهیم ولی او صدای هیچ یک از ما را نشنید.من به همین ترتیب، چند توپ را از دست دادم..چرا که به خاطر صدای بلند وو ووزلاها، نمی توانی صدای دیگری را بشنوی.»

مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که اصلا نگران گل نزدنش دررقابتهای جام جهانی نیست و گفت که تا زمانی که تیمش به پیروزی می رسد، او خوشحال و راضی خواهد بود.

مسی ادامه داد:« گلها از راه می رسند و این اصلا مشکل جدی ای نیست. من چند شانس گلزنی داشتم که از دست رفت.من برای پیروزی تیمم خوشحالم..چرا که ما توپ را در اختیار داشتیم و توانستیم بازی را تحت کنترل خود درآوریم...ما بسیار خوب بازی کردیم و 4 گل به ثمر رساندیم. امسال باید جام جهانی آرژانتین باشد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید