
06-18-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: نصف جهان
نوشته ها: 9,286
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جملات روز: 18 ژوئن- مادر مسی:لئو، بچه عزیزدردانه و لوس خانواده
اظهارات افراد در مورد یادآوری خاطره ها، تعریف و تمجیدها و طعنه ها...اینها جواهرات مطبوعات ورزشی هستند. مروری بر جمله های برگزیده روز هجدهم ژوئن می اندازیم.
* روبینیو: « پسرم چپ پا است و می گویند که چپ پاها یا پدیده می شوند و یا وحشتناک»
* مارادونا، پس از انتقاد از رئیس یوفا:« پلاتینی به من نامه ای نوشت و در آن توضیح داد که آن صحبتهایی که به گوش من رسیده را به زبان نیاورده و سوء تفاهمی به وجود آمده است. از او معذرت خواهی می کنم ولی از په له نه.»
* فیدل کاسترو:« با وجودی که دیدگاه زیادی در مورد فوتبال ندارم ولی با جسارت ، تیمهای آرژانتین، برزیل ، انگلیس، آلمان و اسپانیا را مدعیان قهرمانی می دانم.»
* دکو پس از انتقاد شدید از کارلوس کئیروش سرمربی تیم ملی پرتغال پس از دیدار این تیم مقابل ساحل عاج:« من نباید در پایان بازی صحبت می کردم.»
* سلیا، مادر مسی:« فرزندان بزرگ من همگی ازدواج کرده اند ؛ به همین دلیل هم لیونل ، بچه لوس و عزیز دردانه خانواده است.»
*رونی در باره سطح بازیهای جام جهانی:« تاکنون بازیهای جام جهانی جذاب نبوده اند. امیدوارم که سطح بازیها بهتر شوند.»
__________________
مدت ها بود سه چیز را ترک کرده بودم
شعر را... ماه را.... و تو را ...
امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|