نمایش پست تنها
قدیمی 06-19-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي/
كك‌: در نيمه دوم تمركز نداشتيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال اسلووني گفت: بازي را خوب شروع كرديم؛ اما در نيمه دوم تمركز لازم را از دست داديم.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي، ماتياژ كك عنوان كرد: بازي را خيلي خوب شروع كرديم. برابر آمريكا توانستيم نيمه اول را با دو گل زده به پايان برسانيم. من انتظار داشتم در نيمه دوم به اين بازي خوب ادامه دهيم ولي نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد كه تمركز خود را از دست داديم و دو گل از آمريكا دريافت كرديم.
وي گفت: با اشتباهاتي كه در نيمه دوم مرتكب شديم دو امتياز مهم را از دست داديم.

وي در رابطه با عملكرد داور اظهار داشت: داور شايد در اين بازي اشتباهاتي داشت اما من معتقدم يك پنالتي را به سود ما اعلام نكرد. شايد او از صحنه دور بود.به هر حال نمي‌توانم او را مقصر بدانم.

كك افزود: در اين بازي بازيكنان من مقابل تيم حريف بازي تاكتيكي كردند، اما آمريكا تلاش داشت با استفاده از فيزيك خود به نتيجه برسد.
وي در مورد بازي بعدي تيمش مقابل انگليس گفت: انگليس تا ساعتي ديگر برابر الجزاير قرار خواهد گرفت. بنابر اين دوست ندارم در رابطه با حريفي كه بازي نكرده نظري بدهم.
اين مربي تصريح كرد: 2 روز فرصت داريم تا بازيكنان را براي بازي بعدي آماده سازيم. ما تلاش خود را مي‌كنيم تا از گروه صعود كنيم.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید