
06-19-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/
پليس در تعقيب يك هوادار انگليس
خبرگزاري فارس: پليس آفريقاي جنوبي در جستجوي يكي از هواداران انگليس است كه وارد رختكن اين تيم شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري رويترز، يكي از هواداران انگليس شب گذشته و پس از ديدار برابر الجزاير وارد رختكن شد و ماموران ورزشگاه او را به زور از رختكن بيرون كردند.
كلنل بيلي جونز، يكي از فرماندههان پليس، در اين زمينه گفت: اين اتفاق براي اولين مرتبه در اين جام جهاني رخ داده است. شب گذشته ماموران به اين مرد اجازه دادند كه برود زيرا با بازيكنان درگير نشده بود؛ اما اكنون در تعقيب اين مرد كه تيشرت قرمز و شلوار جين پوشيده بود، هستيم و تصور ميكنيم هنوز در شهر كيپ تاوون باشد.
نيكولاس مينگات، يكي از سخنگويان فيفا، در اين زمينه عنوان كرد: براي فيفا به هيچ عنوان قابل قبول نيست كه طرفداران بتوانند به رختكن تيمها راه پيدا كنند. از پليس خواستهايم كه تدابير امنيتي را در اين زمينه تشديد كند. فكر نميكنم اين حادثه بار ديگر تكرار شود.
طرفداران انگليس از نمايش تيم ملي كشورشان در جام جهاني رضايت ندارند. انگليس شب گذشته برابر الجزاير با تساوي بدون گل متوقف شد و در ديدار اول هم مقابل آمريكا يك بر يك به تساوي رسيد.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|