نمایش پست تنها
قدیمی 06-19-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اظهارنظر بازيكنان بعد از ديدار مكزيك و فرانسه

تعدادي از بازيکنان بعد از ديدار بين تيم‌هاي فرانسه و مکزيک، به اظهارنظر درباره‌ي اين ديدار پرداختند.

پيروزي تيم ملي مکزيک مقابل نايب قهرمان جهان در سال 2006 ، واکنش‌هاي مختلفي را به دنبال داشت که در ادامه اظهار نظر تعدادي از بازيکنان آمده است.
**پاتريس اورا، کاپيتان فرانسه
ما از لحاظ کار تيمي اصلا خوب نيستيم. من قصد ندارم درباره مشکلات تيم صحبت کنم زيرا اين کار در کوران مسابقه‌ها تنها به نگراني مردم کشورم دامن مي‌زند اما نمي‌توان از شرايط نامناسب تيم سخن نگويم. اين ديدار هم شبيه بازي مقابل اروگوئه بود. ما با تمام وجود جنگيديم. در پايان نيمه نخست بازي قابل قبولي ا رائه داده بوديم اما به ناگهان همه چيز تغيير کرد. با اين وجود من نااميد نيستم چرا که ما هنوز روي کاغذ شانس صعود داريم.
پيش از آغاز رقابت‌ها فکر مي‌کردم که تمام بازيکنان از تجربه تلخ يورو 2008 بخوبي درس گرفته‌اند. به هيچ وجه فکر نمي‌کردم به اين شکل شکست بخوريم اما چاره‌اي نداريم. بايد آن را بپذيريم.
**جرمي تولالان، هافبک فرانسه
هنوز همه چيز به پايان نرسيده است. بايد تمام تلاش‌مان را در ديدار آخر انجام دهيم. اگرچه مي‌دانيم صعود ما از اين گروه به چيزي شبيه معجزه نياز دارد. ما در اين ديدار موقعيت‌هاي خوبي داشتيم اما نتوانستيم از آن‌ها استفاده کنيم و در پايان شکست خورديم. براي تيم مکزيک احترام قائلم اما فکر مي‌کنم مساوي نتيجه عادلانه‌تري بود.
**ژاوي هرناندس، مهاجم مکزيک
نمي‌دانم خوشحالي خود را چگونه بيان کنم. خوشحالم که توانستم گل اول را به ثمر برسانم. مدت‌ها بود در نظر داشتيم خودمان را در جام جهاني مطرح کنيم و اکنون تا حدي به اين هدف رسيده‌ايم. اگرچه هنوز در مراحل ابتدايي هستيم و راهي طولاني براي افتخار آفريني پيش رو داريم. ژاوي هرناندس در پايان بازي به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد.
**بلانکو، مهاجم مکزيک
از اينکه موفق به گلزني شدم بسيار خوشحالم اما مهم‌تر از همه پيروزي مکزيک بود. فکر مي‌کنم تمام بازيکنان عملکرد مطلوبي به نمايش گذاشتند. اکنون بايد با تمرکز کامل به ديدار اروگوئه برويم.
سرنوشت صعود از اين گروه در دستان خودمان است و اين فرصت را نبايد براحتي از دست بدهيم. به هيچ وجه قصد نداريم از اکنون به حريفان بعدي فکر کنيم. فعلا مي‌خواهيم با تمام قوا به مصاف اروگوئه برويم. مسلما بعد از آن فرصت کافي براي فکر کردن به حريفان دور حذفي خواهيم داشت.
**فرانک مالودا، هافبک فرانسه
ما تيم پرافتخاري هستيم و در دنياي فوتبال شناخته شده‌ايم. اين نتيجه بسيار تلخ و شرم‌آور است. شکست در جام جهاني آن هم به اين شکل به اعتبار فوتبال فرانسه لطمه مي‌زند. ما بايد تلاش کنيم زحمات نسل‌هاي گذشته فرانسه را به هدر ندهيم.
نبايد فکر کنيم همه چيز به پايان رسيده است. ما هنوز در آفريقا هستيم و بايد به ميدان برويم. البته مي‌دانم جمع کردن تيم از لحاظ روحي کار بسيار دشواري است اما بايد خودمان را آماده کنيم. نمي‌خواهيم بدون پيروزي آفريقاي جنوبي را ترک کنيم.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید