06-19-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
دومنش: هنوز شانس صعود داريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فرانسه گفت: هنوز از شانس صعود خوبي براي راهيابي به دور يك هشتم نهايي برخوردار هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ريمون دومنش به روزنامه پاريمچ گفت: پس از بازي با مكزيك براي ديدار سوم زمان چنداني براي رفع اشكالات نداريم؛ اما هنوز هم بر اين باور هستم كه ما بختي خوب براي صعود داريم.
وي افزود: پس از باخت از مكزيك وقتي وارد رختكن شديم، به بازيكنانم چيزي نگفتم و آنچه در اين زمينه در مطبوعات منعكس شده، صحت ندارد. آدمي نيستم كه پس از يك باخت در رختكن بازيكنم را به باد حمله بگيرم.
اين مربي 58 ساله در رابطه با تيم مكزيك كه 2 بر صفر به پيروزي رسيد، اظهار داشت: من معتقدم گل اول تيم مكزيك آفسايد بود و اگر اين گل به ثمر نميرسيد، شرايط براي گل دوم آنها فراهم نميشد.
وي افزود: بازي با مكزيك تمام شده و اينكه نمينشينيم در مورد آفسايد بودن يا نبودن صحبت كنيم هيچ تاثيري ندارد. ما بايد بپذيريم مقابل مكزيك شكست خورديم. كل مطلب همين است.
وي در رابطه با تيهري هانري بيان كرد: بين من و او هيچ مشكلي وجود ندارد. نميدانم چرا مطبوعات اين قدر به حاشيه دامن ميزنند. تيهري عضو تيم من است و در برنامههاي آمادهسازي مثل بقيه حضوري فعال دارد.
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|