نمایش پست تنها
قدیمی 06-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فیفا و احضار داور بازی آمریکا – اسلوونی

با قضاوت اشتباه مالیایی این دیداربا تساوی به اتمام رسید.

سایت گل- کومن کولیبالی، داور مالیایی دیدار دو تیم آمریکا و اسلوونی گل صحیح آمریکا در این دیدار را مردود اعلام کرد و دیداری که می بایست با برتری 2-3 آمریکا به پایان می رسید، با تساوی دو تیم خاتمه یافت. به همین دلیل کمیته داوران فیفا این داور را برای ارائه توضیحات بیشتر فرا خواهد خواند.

سخنگوی فیفا در گفتگو با خبرنگاران آمریکایی به این نکته اشاره کرد که داور مالیایی می بایست به مسئولان توضیح دهد که به چه دلیل گل مائوریس ادو، بازیکن آمریکایی که در دقیقه 86 بازی وارد دروازه اسلوونی نمود را نپذیرفته است... گلی که کاملا سالم به نظر می رسید و با تصمیم داور که اعتقاد به سالم نبودن آن داشت،پذیرفته نشد...

لاندن داناوان، ستاره خط میانی تیم ملی آمریکا در توضیحاتی در این رابطه گفت:« ما چندین بار از داور مسابقه پرسیدیم که چرا گل را مردود اعلام کرد و او دلیلی برای ارائه کردن به ما نداشت. هیچ خطایی در کار نبود.»

داوران در پایان هر دیدار می بایست گزارش بازی را به فیفا ارائه کنند ولی هیچ نیازی به توضیح برای تک تک تصمیماتشان در جریان بازی وجود ندارد.

کولیبالی 39 ساله ،یکی از باتجربه ترین داوران قاره آفریقاست.یکی از مهمترین قضاوتهای او در فینال رقابتهای جام ملتهای آفریقای سال گذشته میان دو تیم غنا و مصر بود.

باب بردلی، سرمربی تیم ملی آمریکا نیز در صحبتهایی اعلام کرد که پس از تماشای ویدئوی این گل مردود، مطمئن است که داور اشتباه کرده است.مربی آمریکا دراین رابطه گفت:« به نظرم گل تیم ما صحیح بود. تنها چیزی که در آن صحنه ممکن بود رخ بدهد این بود که داور ضربه پنالتی ای به نفع تیم ما اعلام کند.فکر می کنم که داور مالیایی قصد داشت اشتباهش در صحنه دیگری را در این صحنه جبران کند. گاهی وقتها داوران خطایی را اعلام می کنند و بعد فکر می کنند که اشتباه کرده اند و هر زمان که فرصت به دست آورند، سعی در جبران اشتباهشان برای یک تیم می کنند.»

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید