نمایش پست تنها
قدیمی 06-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پیش‌بازی روز دهم جام جهانی: ایتالیا و برزیل به دنبال پیروزی
ایتالیا و برزیل دو دیدار دشوار برگزار خواهند کرد...

سایت گل - ایتالیا و برزیل، دو مدعی قهرمانی جام جهانی در دیدارهای اول خود سختی‌های فراوانی را تجربه کردند. آنها به دنبال آن هستند که امروز دو پیروزی خوب به دست آورند.

این دو تیم روی هم 9 بار قهرمان جام جهانی شده‌اند و در مصاف با نیوزیلند و ساحل عاج به دنبال افزایش بیشتر کیفیت بازی‌شان هستند.

برزیل، قهرمان 5 دوره جام جهانی دیدار بسیار دشواری مقابل کره شمالی مستحکم برگزار کرد و می‌خواهد مقابل ساحل عاج نمایش روان‌تری داشته باشد. البته ساحل عاج سون گوران اریکسون بعید است به آنها اجازه دهد هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند. آنها پس از تساوی روز نخست مقابل پرتغال، به دنبال اولین گل‌های خود هستند.

در گروه f هر چهار تیم روی یک امتیاز به هم زنجیر شده‌اند و ایتالیا چاره‌ای جز پیروزی ندارد. آنها برای بردن نیوزیلند مجهز به نظر می‌رسند. البته اسلواکی هم این طور به نظر می‌رسید ولی آنها در آخرین دقیقه دیدار مقابل نیوزیلند گل خوردند تا سفیدپوشان اولین امتیاز تاریخ خود در جام جهانی را به دست آورند.

مردان ولادیمیر وایس به دنبال رهایی از آن گل دقیقه 93 هستند و به مصاف پاراگوئه می‌روند که به دفاع منسجم و ضدحملات وحشتناک مشهور است.

دیدارها

اسلواکی – پاراگوئه، گروه f، مانگوانگ/بلومفونتین، 16:00

ایتالیا – نیوزیلند، گروه f، نلسپرویت، 18:30

برزیل – ساحل عاج، گروه g، ژوهانسبورگ (ساکر سیتی)، 23:00

بازی بزرگ

برزیل – ساحل عاج

برزیلی‌ها در 55 دقیقه اول دیدار نخست خود کلافه شده بودند، اما با دو گل بسیار خوب توانستند کره شمالی را در دیداری دشوار دو بر یک شکست دهند. اگرچه طرفداران او جوگو بونیتو (بازی زیبا) با وجود بازی خوب روبینیو از نمایش برزیل راضی نبودند، اما مردان دونگا توانستند نتیجه‌ای که می‌خواستند را بگیرند تا با یک برد مقابل ساحل عاج قرار بگیرند که عصری سخت را برای پرتغال رقم زد.

هر دو تیم بازیکنان بسیار بااستعدادی در اختیار دارند و هر اتفاقی ممکن است در ورزشگاه ساکرسیتی بیفتد. البته اغلب چشم‌ها به کاکا و دیدیه دروگبا خواهد بود. کاکا مقابل کره شمالی چندان خوب نبود و بی‌صبرانه منتظر درخشش است و دروگبا هم همچنان دستش در گچ قرار دارد.

زیر ذره‌بین

فدریکو مارکتی (ایتالیا) علیه مارک پاستون (نیوزیلند)

مارکتی در حالی به جام جهانی آمد که ذخیره جیان‌لوییجی بوفون بود و به نظر می‌رسد از روی نیمکت بلند نشود. اما پاستون دروازه‌بان نیوزیلند انتظار داشت روزگار سختی مقابل مهاجمان تیم‌های رقیب داشته باشد. اوضاع برای هر دو نفر به گونه دیگری رقم خورد و مارکتی دروازه‌بان کالیاری تبدیل به دروازه‌بان اصلی ایتالیا شد و شماره 1 نیوزیلند هم مقابل اسلواکی نمایشی عالی داشت. پاستون در دیدار امروز بیشتر سرش شلوغ خواهد بود اما مارکتی هم می‌خواهد نمایشی عالی داشته باشد.

آنچه گفتند

«سون گوران اریکسون گفته که به عنوان یک تیم بازی کنیم، نه برای خودمان. او ذهنیت تیم را تغییر داده و همه را در آن سهیم کرده است. ما همیشه بازیکنان خوبی داشته‌ایم اما نمی‌توانستیم تیمی منسجم و یکدست باشیم و با هم حمله و دفاع کنیم.» کولو توره، مدافع ساحل عاج.

نکات جالب

مهمانی متحرک:
ایتالیا که همیشه در تورنمنت‌های بزرگ حاضر بوده به خوبی می‌داند چطور مسافرت کند. آنها دست خالی به آفریقای جنوبی نرفتند، بلکه مانند جام جهانی 2006، 250 کیلو پاستا، 200 کیلو پنیر، 400 کیلو گوجه پوست‌کنده، 60 کیلو قهوه (و ماشین‌های قهوه‌ساز)، 60 کیلو گوشت و 200 لیتر روغن زیتون با خود به همراه بردند. آن قدری هست که تا فینال تمام نشود...

پنج میلیون تماشاگر:
مجموع تماشاگران برزیل در جام جهانی، مقابل ساحل عاج از 5 میلیون نفر خواهد گذشت. از سال 1930 تا حالا مجموع تماشاگرهای آنها 4974431 نفر بوده و پس از آنها آلمان است که مجموعا 4703660 نفر تماشاگر داشته است. ایتالیا با 3999869 نفر در رده سوم قرار دارد. رکورد بیشترین تعداد تماشاگر در یک بازی جام جهانی همچنان متعلق به فینال جام جهانی 1950 در ورزشگاه ماراکانا ریو دو ژانیرو است که در 16 جولای برگزار شد و 173580 نفر پیروزی دو بر یک برزیل مقابل اروگوئه را از نزدیک دیدند.

هربرت موبلند:
ریکی هربرت، مربی نیوزیلند خاطرات خوبی از جام جهانی 1982 در اسپانیا دارد. او در آن هنگام مدافع ثابت تیم ملی کشورش بود. او می‌گوید: «موفق شدم پیراهنم را با پیراهن سوکراتس عوض کنم. هنوز پیراهن سوکراتس را دارم و امیدوارم او هم مال من را داشته باشد.»

رایان نلسن، کاپیتان فعلی تیم خاطرات دیگری از آن جام دارد: «آن موقع پنج سالم بود. تنها چیزی که یادم هست مدل موی افتضاح هربرت است که بی‌دلیل آن را بلند کرده بود!»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید