نمایش پست تنها
قدیمی 06-20-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مارادونا:من همجنس گرا نیستم!!

دیه‌گو مارادونا در نشست خبری پس از بازی آرژانتین و کره جنوبی حرفی زد که باعث شد خبرنگاران شگفت‌زده شوند.این وجه دیگری از شخصیت غیرقابل پیش بینی اوست ، چیزی که کنفرانسهای مطبوعاتی اش را تبدیل به شلوغ ترین و پرطرفدارترین می کند.

از او پرسیده شد چرا بازیکنانش را در آغوش می‌گیرد و بر گونه آنها بوسه می‌زند و اوبا خنده و شوخی پاسخ داد: «طبعا من از نظر کلی من به جنس مخالف گرایش دارم و مطمئن باشید که من هم‌جنس‌گرا نشده‌ام، اما دوست دارم هنگامی که بازیکنان مانند امروز عالی بازی می‌کنند از آنها قدردانی کنم. نمایش آنها و نتیجه دلپذیر بود و آنها کارشان را خوب انجام دادند.

احتمال حضور دروگبا در ترکیب اصلی مقابل برزیل

سون گوران اریکسون، سرمربی تیم ملی ساحل عاج در صحبتهایی اعلام کرده که ستاره شماره یک تیمش ممکن است دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل برزیل را از ابتدا آغاز کند.

در جریان دیدار دوستانه ساحل عاج مقابل ژاپن که پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی برگزار شد، دروگبا دچار شکستگی استخوان دست شد و از همین رو شک و شبهات فراوانی در مورد حضور او در این رقابتها وجود داشت. هر چند که اوضاع او تدریجا بهبود یافت و در نهایت با استفاده از محافظ برای دقایقی در دیدار تیمش مقابل پرتغال روانه میدان شد.

اریکسون در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« تعجب آور نیست که دیدیه دروگبا را در ترکیب اصلی تیم ما مقابل برزیل ببینید. او 25 دقیقه در دیدار مقابل پرتغال به میدان رفت و همه چیز برایش خوب بود.»

دیدار اول پرتغال در رقابتهای گروهی با تساوی بدون گل مقابل ساحل عاج به پایان رسید و برزیل در اولین دیدارش به زحمت با نتیجه 1-2 از سد کره شمالی گذشت.

دومنک:هیچ حرفی برای گفتن ندارم

تیم ملی فرانسه پنجشنبه شب با نتیجه 0-2 مغلوب مکزیک شد و عملکرد ضعیف خروسها در این دیدار باعث شد که آنها در طول نیمه دوم این بازی حتی یکبار هم نتوانند خود را به دروازه مکزیک نزدیک کنند و در طول نود دقیقه تیم ضعیفتر میدان بودند.

در پایان این دیدار نیز ریموند دومنک،سرمربی فرانسه در پاسخ به سوالی در مورد دلیل شکست خروسها مقابل مکزیک، کلمه کم آورده بود.

دومنک در گفتگو با تی اف وان گفت:«هیچ حرفی ندارم. واقعا ناامید کننده است. ما نتوانستیم بالانس بازی را به دست بگیریم.اگر ما توضیحی در این رابطه داشتیم، قطعا مشکلی نیز وجود نداشت، چرا که قادر به حل کردن آن بودیم.»

سرمربی ناکام فرانسوی ادامه داد:« ما قصد و اهداف بسیار خوبی داشتیم که به ثمر ننشست. این ناکامی بسیار بزرگی است. من مثل تمام تماشاچی ها هستم و نمی دانم باید به بازیکنانم چه بگویم.ما فقط به یک معجزه نیاز داریم و در بازی آخر دست کم برای اعاده حیثیتمان بازی خواهیم کرد. دست کم می بایست در بازی آخر حرفی برای گفتن داشته باشیم»

فرانسه و آفریقای جنوبی هر یک با یک امتیاز در قعر جدول گروه آ قرار دارند و در دیدار پایانی گروه مقابل هم قرار خواهند گرفت. از سوی دیگر اروگوئه و مکزیک با 4 امتیاز از دو دیدار خود،درآخرین دیدارشان به مصاف هم خواهند رفت و یک تساوی کافی است تا موجبات صعود هر دو تیم فراهم آید.

مسی: وو ووزلا، دلیل به ثمر رسیدن گل کره

لیونل مسی ، ستاره جوان تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که صدای بوقهای وو ووزلا، باعث اشتباه مارتین دمیچلیس و دریافت گل از کره جنوبی شده است.

در حالی که تنها ثانیه هایی تا پایان نیمه اول بازی باقی مانده بود، دمیچلیس توپ را از یکی دیگر از بازیکنان آرژانتینی دریافت کرد ولی لی چونگ یونگ از پشت سر دمیچلیس از راه رسید و با ربودن توپ از مقابل او، تک گل کره را به ثمررساند. مسی معتقد است که بازیکنان به خاطر سرو صدای بیش از حد، قادر به صحبت کردن با هم نیستند.

مسی در گفتگویی که درروزنامه اسپورت منتشر شد، گفت:« تو اصلا نمی توانی هیچ چیزی را بشنوی، دقیقا مثل آن روز... همان که در مورد میچو (دمیچلیس) دیدید.. همه ما از همه طرف فریاد می زدیم تا به او هشدار دهیم ولی او صدای هیچ یک از ما را نشنید.من به همین ترتیب، چند توپ را از دست دادم..چرا که به خاطر صدای بلند وو ووزلاها، نمی توانی صدای دیگری را بشنوی.»

مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که اصلا نگران گل نزدنش دررقابتهای جام جهانی نیست و گفت که تا زمانی که تیمش به پیروزی می رسد، او خوشحال و راضی خواهد بود.

مسی ادامه داد:« گلها از راه می رسند و این اصلا مشکل جدی ای نیست. من چند شانس گلزنی داشتم که از دست رفت.من برای پیروزی تیمم خوشحالم..چرا که ما توپ را در اختیار داشتیم و توانستیم بازی را تحت کنترل خود درآوریم...ما بسیار خوب بازی کردیم و 4 گل به ثمر رساندیم. امسال باید جام جهانی آرژانتین باشد.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید