نمایش پست تنها
قدیمی 06-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

زیدان؛ آتش بیار درگیری آبی پوشان با دومنک

وب سایت روزنامه لیبراتون در گزارشی به این نکته اشاره کرده که زیدان در صحبتهایی با بازیکنان تیم ملی فرانسه از آنها خواسته تا از دومنک بخواهند تا در دیدار فرانسه مقابل مکزیک، تغییراتی را در ترکیب تیمشان اعمال کنند.

سایت گل- زین الدین زیدان،اسطوره سالهای نه چندان دور تیم ملی فرانسه را به عنوان آتش بیار مخالفت بازیکنان تیم ملی فرانسه و به ویژه نیکلا آنلکا با مربی تیمشان می دانند. تیم ملی فرانسه با تساوی مقابل اروگوئه و شکست در برابر مکزیک شانس بسیار کمی درراهیابی به مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای جام جهانی دارد و در این میان روزنامه لیبراتون در نسخه دیجیتال خود به این نکته اشاره کرد که کاپیتان سابق خروسها با 4 نفر از بازیکنان این تیم صحبت کرده تا از دومنک بخواهند تا در آستانه دیدار این تیم مقابل مکزیک، تغییراتی تاکتیکی را در تیم اعمال کند.

طبق این گزارش، زیدان با پاتریس اورا، فرانک ریبری، تیری آنری و ویلیام گالاس در این رابطه صحبت کرده و به آنها گفته که تیم فرانسه می بایست سیستم بازی اش را از 1-3-2-4 به 2-4-4 تغییر داده و سیدنی گووو و یوان گورکوف می بایست از ترکیب یازده نفره تیم خارج شوند.

این 4 بازیکن نیز پیشنهاداین تغییر را با دومنک مطرح کرده اند، پیشنهادی که مربی فرانسه در ابتدا با رویی باز آن را پذیرفت ولی زمانی که دومنک فهمید که این پیشنهاد از سوی زی زو ارائه شده، بلافاصله نظرش را عوض کرده است.

تعجب بازیکنان تیم ملی فرانسه زمانی بیشتر شد که دومنک اعلام کرد که تیمش با سیستم 1-3-2-4 مقابل مکزیک به میدان خواهد رفت و گووو نیز در ترکیب فیکس تیم قرار می گیرد.و همین موضوع آغازگر درگیری و اختلاف در رختکن فرانسه شد..اختلافی که به فحاشی آنلکا به مربی تیم و اخراج او از اردوی خروسها منجر شد.

به نظر میرسد که سرمربی خروسها قصد ندارد تا به زیزو اجازه دخالت در چینش تیمش را بدهد. مسئولیتی که در جام جهانی 2006 و زمانی که فرانسه در مرحله گروهی ناامید کننده ظاهر شد، به زیدان محول شد و این بازیکن اجازه داشت تا در چینش تیم اصلی اظهار نظر کند و با اعمال همین تغییرات تاکتیکی بود که فرانسه توانست تا فینال رقابتهای جام جهانی پیش برود.

البته این بار شرایط فرانسه به مراتب پیچیده تر از قبل است و بسیار بعید است که این تیم بتواند از مرحله گروهی این رقابتها به دور بعد صعود کند.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید