نمایش پست تنها
قدیمی 06-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ادامه جنجال در اردوی خروسها؛آبروریزی ملی

سایت گل- این روزها تمام تمرکز تلویزیونهای فرانسه به عملکرد ضعیف این تیم در رقابتهای جام جهانی و مسائل حاشیه ای که دراردوی خروسها رخ داد اختصاص یافته و اکثر برنامه های ورزشی این کشور به مسائلی که در اردوی فرانسه در آفریقای جنوبی رخ داده می پردازند

پس از درگیری لفظی میان آنلکا و ریموند دومنک، سرمربی تیم ملی فرانسه که منجر به اخراج آنلکا از اردوی خروسها شد، اوضاع در اردوی این تیم همچنان مشوش است.کارشناسان ورزش فرانسه که در تحلیل این برنامه ها حاضر هستند، از این جنجال به عنوان " آبرو ریزی بزرگ " یاد می کنند.

ظهر روز یکشنبه تلویزیون فرانسه تصاویری را پخش کرد که از درگیری پاتریس اورا با یکی از اعضای کادر فنی این تیم خبر می دهد.برطبق تصاویر پخش شده، درگیری کاپیتان تیم با این مربی، که به احتمال زیاد مربی بدنساز تیم فرانسه است، از درگیری لفظی خارج شد و به شدت بالا گرفت و در این میان ریموند دومنک، سرمربی خروسها بود که وساطت کرده و این دو نفر را از هم جدا نمود

پس از این درگیری جر و بحث بالا گرفته وبازیکنان و مربیان تیم دور هم جمع شده و جر و بحث میان آنها ادامه می یابد

نکته جالب توجه اینجاست که اکثر بازیکنان تیم ملی فرانسه حق را به آنلکا داده اند و اکثریت آنها به حمایت از ستاره باتجربه تیمشان برخاسته اند.

در برنامه ای که از شبکه فرانسه 2 پخش شد، امانوئل پتی، هافبک دفاعی خروسها در جام جهانی 1998 به عنوان کارشناس حضور داشت. پتی نیز در صحبتهایی به شدت از این اوضاع انتقاد کرده است. پتی معتقد است که هرچند رفتار آنلکا درست نبوده ولی در عین حال حق را به این بازیکن می دهد و اعتقاد دارد که با وجود رفتار نادرست آنلکا، حق با اوست.پتی فدراسیون فوتبال فرانسه را مقصر اصلی این ماجرا می داند.

در برنامه های شبکه های دیگر تلویزیون فرانسه ،یعنی تی اف وان و کانال پلاس هم که از کارشناسانی مثل روبرت پیرس، فابین بارتز و لیزارازو بهره می برد، آنالیز مشابهی ارائه شده و تمام بازیکنان سالهای نه چندان دور خروس ها معتقدند که حق با آنلکاست؛هرچند که رفتار او را تقبیح کرده اند

خبرنگار تلویزیون فرانسه در آفریقای جنوبی نیز درگفتگو بایکی از همین برنامه ها این رویداد را "فاجعه ای در تاریخ فوتبال فرانسه" خواند و در صحبتهایش اعلام کرد که در پاسخ به سوالات خبرنگارانی از کشورهای دیگر احساس شرمندگی می کند

روز گذشته نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه هم در یکی از سخنرانی هایش به مسائلی که در اردوی خروسها رخ داد اشاره کرد و گفت:« ورزش مثل زندگی برد و باخت دارد ولی رفتار نیکلا آنلکا به هیچ وجه قابل قبول نیست و فدراسیون فوتبال فرانسه می بایست در این راستا پاسخگوباشد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید