نمایش پست تنها
قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي/
اريكسون: اي كاش مثل بازي با پرتغال بي اشتباه بازي مي‌كرديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي ساحل عاج گفت: اي كاش مثل بازي با پرتغال مقابل برزيل هم بي اشتباه بازي مي كرديم؛ اما اينگونه نشد.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي، اسون گوران اريكسون پس از شكست تيمش مقابل برزيل در نشست خبري اظهار داشت: اشتباهاتي داشتيم كه باعث شكست ما شد. وقتي مقابل برزيل اشتباه كنيم بايد منتظر باشيم تا گل دريافت كنيم كه همين اتفاق براي ما افتاد.

وي ادامه داد: برزيل تيمي بسيار آماده است اما نمي توان توانايي بازيكناني مثل كاكا، الانو و فابيانو را ناديده گرفت.
سرمربي تيم ملي ساحل عاج در خصوص اخراج كاكا گفت: صحنه آهسته آن صحنه را در رختكن ديدم و اين بازيكن روي هافبك ما خطا كرد، البته كاكا مستقيما كارت قرمز نگرفت و با كارت زرد دوم از زمين اخراج شد. ضمن اينكه فابيانو نيز گل دوم خود را با استفاده از دست به ثمر رساند.
وي درخصوص افت تيم‌هاي اروپايي و اوج گيري تيم‌هاي آمريكاي جنوبي گفت: آرژانتين و برزيل هميشه مدعي جام جهاني هستند و قبول دارم تيم‌هاي انگلستان، ايتاليا و آلمان افت كرده اند اما دوست دارم اين تيم‌ها هر چه زودتر به اوج برگردند تا مسابقات ديدني تر شود.
اريكسون در پايان گفت: اي كاش مثل بازي با پرتغال بدون اشتباه بازي مي كرديم اما متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. با اين وجود منتظر بازي كره شمالي و پرتغال هستم تا وضعيت تيممان را پيگيري كنم.اين تيم برزيل توانايي بالا رفتن تا مراحل بالا را دارد و بايد به آنها تبريك بگويم.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید